kızlar yani sadece benim eşimi böyle bilmiyorum ama 😀 hani kavga ediyoruz ve eşiim buna sinirleniyor barışmak için yanaştığım zamanda ilişkiye girerken onu sinirlendirdiğim için yaptığını söyleyerek sert girmeye başlıyor 😀 ay ağzım dur diyor içim devam et 🤭 sizin esleriniz de böylemi

2bebeliaanne hoşuna gitmeyen bir posta eğer böyle uslupsuz yorum yapacaksan hiç yazmasın canım :) heleki banane olduğunu düşünüyorsan

Cicekliperde bunun mukemelikle ne alakası var ? kocamın üst düzey performansi var yada kocamin penisi bir at ile eş değer demedim. burda gerçekten linclenecek bir ton post varken bence bu şekilde davranmanız saçma üstelik başka poatlarda cinsel ilişkiden hiç sevk alıp almadığınizi konuşurken bu ozel hayat olmuyor tabi :)

Sanane123 gönderilerime bakarsan bu zamana kadar kimseyi linçlemediğimi genelde kibar olduğumu görürsün. Senin sorun kocaları kıyaslama sorusu. Benimki böyle seninki nasıl deme sorusu. Bir problemin olsa yahut öneri istesen bir sürü yardım edecek arkadaş var. Ama sen benimki sert yapıyor seninki nasıl diyorsun. Eee ben de en iyisi sizsiniz tamam diyorum. Benim cevabım senin sorundan daha mantıklı.

Şunu da eklemek isterim ki linçleyecek post arayışında değilim. İşim de olmaz.

Sanane123 benim cinsel içerikli kendimle alakalı tek gönderim o. Onu mu buldun. Orda başka bir arkadaşa cevaben ben de dedim. Senin duvarına girip bakmadım bile. Ne oldu onu sıyırdın da. Ben seni özel hayatınla ilgili yargılamadım ki kıyas yapmanla yargıladım. Ya da yadırgadım mı desem