Saricivciv Sanane123 yani anlattın ne oldu ?hiç mi hayan yok senin 😏ne biçim karılar var ya allahım ya rabbimm
Ayysssn Hayır yapmıyo söyle seninkide yapmasın sinirini karıyı s.kerek yatıştırmakta ne demek 😂 Adam her tartıştığını s.kerseee ohooo işimiz var 😂😂
Guzellericinden Yoo benim kocam 3 senelik birlikteliğimizde adam akıllı hiç kızmadı 😊 ben alıngan olduğum için tartışıyorum bazen o da gönlümü almak için çabalıyor Gül almak , özür dilemek gibi 😏 öyle tartışıp hiç sevişmedik hep sevgiyle aşkla oldu ❣️
Lilith Ha haa birinin koca böyle dalmaya çalışırken yanlış yere girip ( arkaya - nasıl becerdiyse sanki mızrak saplıyo) önü arkayı dağıtmış ,ertesi gün döt acısıyla konu açmıştı kadın 🤣🤣 dikkat edin
Melmomss Yasak_elma reel hayatta sizinle oturup muhabbet etmeye hayatı sallamaya ihtiyacım var galiba bu kafaları başka yerde bulamam 😁😂
Yasak_elma @“Melmomss”#p572813Burda bikaç arkadas daha demişti 🤭🤭🤪ben normalde çok severim sohbet muhabbeti ama inanırmısın hiç arkadaşım yok🙄🤭
Melmomss Yasak_elma bende aynı durumdayım…. Evlenmeden önce çok fazla arkadaşım vardı ama evlendikten sonra iyice uzaklaştım onlardan nedensizce şuan yakınım dediğim devamlı iletişimde olduğum bir arkadaşım var fazlası baş ağrıtıyor ama bir de az bee 😂
Polyannacilik Sanane123 oda birşey mi benimki bana bı geçiriyor diğer eve gececkmisim hissi oluşuyor sonra heryer kan revan çoğunluk hastanede geçiyor öyle sevisiyoruzzzz biz😏
Ayysssn Polyannacilik Kız sizinki hiç bişey geçen benimki bi yaptı bağırsaklarım çıktı en son ameliyathanedeydim 😂