Canım cok sıkkın utanmaz kocam bugun bana ettigi lafi unutamıyorum artık bu işlerden beni soğuttu ben mi abartıyorum söyleyin kızlar eşimin işi gereği hafta sonlari beraber oluyoruz gündüz cocuklardan fırsat yok eşimin erken boşalma sorunu var uzun sürmediği icin bi bitkisel hap var onu kullaniyo bugünde bana hap bitti sipariş vercem gelcek fazla uzun sürmediği için yapmaya gerek yok bi sefer icin demeye getirdi yani ikincisi uzun sürüyo çocuklardan fırsat yok uyanırlar bugun film izleyelim dedi utanmaz insan karisina bunu der mi bi erkek olarak

Neymiş uzun sürmüyo ikincide zor kalkiyo gece gece uğraşmayalım cocuklardan fırsat yok beklemeyip kalkmasına salak ya insan bunu karisina demeyi utanir bi erkek olarak

YarenNnn bence boşuna dert etmişsin kendine ama sen istiyorsan kısa sürsün birşey olmaz diyip yapmak istediğini dile getirebilirdi. Eşi kötü veya ters birşey dememiş erken boşalması onun suçu degil genelde biz kadınlar deriz kisa sürüyor şimdi kim banyo yapıcak felan diye

bence bunda alinacak birsey yok yani donup totosu uyumamis ya yine film izleyelim demis adetli oldugunu varsay yani ne olacak yapmayi verin

Blondie hap olmadan uzun surmucek diye istemiyorum demeye getirdi ona sinir oldum normal mi sizce bi erkek olarak bunu demesi ben olsam karima bunu demeye utanirim

Pikoo hapa bel bağlayan adam olsun istemem hapla mi karisini isticek yada bu dusuncesini kendine saklasaydı bana demeseydi insan karisini hapla mi ister kalkmasi uzun sürüyo diye hap gelsin oyle der mi insan karisina ya cok gücüme gitti

YarenNnn bence normal abartcak hicbisey yok adam sana başka karı getirelim dememiski😂 demekki uzun olsun istiyor kısa sürdüğü icin bisey anlamayiz diyor uzun sürünce daha güzel olduğu için demiştir hem senin hem kendi icin düşünmüş aslında

Rana_elis bilmiyorum benim gücüme gitti derdim yapmak degil zaten cocuklarla uğraşmaktan başka bisi düşünemez oldum ama yinede gelip bana hapsiz olmuyo demeye getirmesi sinirime gitti

YarenNnn ikincisi evet zor oluyor kalkmasi benim esimde 2. Yapsak zor kalkiyor bunda kızılcak bişey yok erken bosalma sorunu olugu icin zaten hap iciyor istese kendi zevkine bakar icmez demekki uzun sürsün istiyor senide düşünüyor benim esiminde erken boşalma sorunu var

sosyolog1kadin oyle diyip kendimi küçük düşürümem ister yapsin ister yapmasın derdim yapmak değil benim gücüme giden hapin gelmesini beklemesi bunu gelip bana rahat rahat demesi ben erkek olsam karima gelip hap bitti ben şimdi gece yarım saat kalkmasını mi beklicez cocuklardan fırsat olmaz bilmem ne lafa bak ya utanır insan bunun lafını bile etmeye

YarenNnn hapsiz olmadığı için hap almiyomu zaten bunun nesi utanmazlik sende biliyorsun bunu üstelik hap alıp yapiyonuz hep anlaşılan bunu dile getirmesi neden utenmazlik oldu🙄