Canım cok sıkkın utanmaz kocam bugun bana ettigi lafi unutamıyorum artık bu işlerden beni soğuttu ben mi abartıyorum söyleyin kızlar eşimin işi gereği hafta sonlari beraber oluyoruz gündüz cocuklardan fırsat yok eşimin erken boşalma sorunu var uzun sürmediği icin bi bitkisel hap var onu kullaniyo bugünde bana hap bitti sipariş vercem gelcek fazla uzun sürmediği için yapmaya gerek yok bi sefer icin demeye getirdi yani ikincisi uzun sürüyo çocuklardan fırsat yok uyanırlar bugun film izleyelim dedi utanmaz insan karisina bunu der mi bi erkek olarak
KOCAMİN UTANMAZLİGİ
Neymiş uzun sürmüyo ikincide zor kalkiyo gece gece uğraşmayalım cocuklardan fırsat yok beklemeyip kalkmasına salak ya insan bunu karisina demeyi utanir bi erkek olarak
YarenNnn hiç bişey anlamadım
YarenNnn ne var lafında gayet normal bişe demiş bence siz abartmışsınız
YarenNnn deseydin beklemeye razıyım diye o zaman ne diyelim 🤷♀️
bence bunda alinacak birsey yok yani donup totosu uyumamis ya yine film izleyelim demis adetli oldugunu varsay yani ne olacak yapmayi verin
2bebeliaanne hapsiz olmazmış ona bel bağladığı icin tepem attı
sosyolog1kadin oyle diyip kendimi küçük düşürümem ister yapsin ister yapmasın derdim yapmak değil benim gücüme giden hapin gelmesini beklemesi bunu gelip bana rahat rahat demesi ben erkek olsam karima gelip hap bitti ben şimdi gece yarım saat kalkmasını mi beklicez cocuklardan fırsat olmaz bilmem ne lafa bak ya utanır insan bunun lafını bile etmeye
YarenNnn hapsiz olmadığı için hap almiyomu zaten bunun nesi utanmazlik sende biliyorsun bunu üstelik hap alıp yapiyonuz hep anlaşılan bunu dile getirmesi neden utenmazlik oldu🙄