Delihatun Canı skilan dertli olan sorusu olan burdan knusalm 🙄🙄evde otur otur canım sıkılıyor eğlence olsun birazcık canimlar ❣️
Zehramelekk Delihatun al bendende o kadar. Ama forumu cok kisi kullanmıyor maalesef. Bi yaziyorsun 3 saat sonra cevap geliyor 😂
Gamze88 Delihatun Belçika’da yaşıyorm.31 yaşındayım,12 yaşında bi kızım ve 4.5 aylık bi oğlum var😍yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂😂😂😘
Zehramelekk Delihatun evet bende ordan görüp geldim 😆 orada kimse rahat rahat konusamiyo ki herkes ahlak bekçisi kesiliyor 🤷♀️
Delihatun Zehramelekk 😎👏👏duygulrima tercüman oldun valla aman burası iyi çoğu zmn sramdgimi bile burda buluyorum 😎😎
Delihatun Ee knusalm o zmn kimler nrden çoluk çocuk varmı bn konyaliyim 😎8. Aylık hamiisim 21 yaşındayım 💕
MeryemStKonyar Delihatun bende 27 yaşındayım 10 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var ingiltere de yaşıyorum 👋👋👋
Delihatun Gamze88 demyin ay öyle eski hvesim tkrar başlıyor ( Allah bağışlasın çocuklarıni canm)) rabbim söze bgislsin
Delihatun HCAZ bnm arkdsm var Erzincan'da tiktokta tanıştık mükemmel bir dostluğumuz var insni sıcak knli