Mavili_ Kızlar merhaba ben spiral çıkarttıracağım bilgim yok adet olmak zorunda mıyım çıkarmak için?? Bilginizi paylaşırsanız sevinirim çünkü adet olamıyorum 😓
bayangamzelili Mavili_ ben 1.5 yıldır kullanıyor neredeyse adetli olmadan taktırmıştım emziriyorsanız düzensizlik yapıyor maalesef
seniseviyorum Mavili_ çıkırıyorlar canım adet olmadan bende sprail takıldıktan sonra 1 sene boyunca hiç adet görmedim ve çıkartırken adet degildim çıkartılar
Mavili_ seniseviyorum teşekkürler peki çıkarınca adetiniz düzeldi mi bende Perşembe günü gideyim malum grev biter bitmez
seniseviyorum Mavili_ evet canım 30 günde bir adet oldum çıkarınca şuan hamileyim 6 aylık agrı acı falan olmadı canım benim
Mavili_ seniseviyorum ayyy çok şükür peki çıkarır çıkarmaz hamile kaldınız mı zaman mi geçti özel soru değilse cevaplar mısınız
seniseviyorum Mavili_ mayısta çıkartırdım ve agustosta hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef kimyasal gebelik miş ve düşükten sonra tekrar adet olmadan hamile olduğumu ögrendim
Mavili_ 2bebelianakurt teşekkürler Perşembe günü gideceğim inşallah iyi olur adet olamamak gerçekten büyük sıkıntı