Ayse00 rahmin öne doğru olabilir. Öyle olunca vajinada öne doğru oluyor. Söylediğin pozisyonda deneyincede popona bastırıyormus gibi hissedersin. Ya pozisyon değiştirin yada sen elinle yerleştir. Bi arkadaşım bu sorun yüzünden yıllarca kendini vajinismus sandı, bunu söylediğimde başardı. Sende bi dene
iliski
2bebeliaanne onlara normal bu devirde maalesef yapmayan kalmadı ki bi 5 sene sonra nolur hiç bilmiyorum 🤷♀️
Ayse00 her kadının kanamıyor canım .her kadının hymen denilen sey yok yada bazılarında esnek. (kızlık zarı yani bu kelimeden nefret ederim diger adı hymen onu söylemeyi tercih ediyorum) herkes de kanama olmaz ve popo büyümez. özür dileyerek söylüyorum delik genişler. ilişkiye girip girmemek senin bilicegin iş fakat giriyorsan vücudunu iyi bilmen tanıman lazım .bunları arastırıp öğrenmekte fayda var .bilincsiz yapılmamalı böyle seyler.analın da bedenine ne kadar zarar vericegini arastır lütfen
Ayse00 zar esnak olabiliyor dogumda yırtılan bile var arastırın
Ayse00 herkeste ilk ilişkide kanama olmaz bu zarın esnek olması ile alakalı bir durummuş benimde ilk gece kanamam olmamıştı eşim değil ben kendim kafaya takmıştım neden olmadı diye kontrole gittim zarimin yırtıldığı esneklikten böyle olabildiğini soylemisti 1 yıldir düzenli olarak ilişki yaşıyorsaniz acimamasi lazım aslında o acıma olayı git gide kayboluyor çünkü bende ilk 3-4 ay olmuştu sadece
Ayse00 igrencsiniz gerçekten