Kizlar ben nisanlmla iliskiye girdigmzde kan gelmedi ama cook fazla acidi oturamiyodum acidan ancak kan gelmedi 1yil gecdi ve iliwkiye giriyoruz ancak su pozusyonda (ben altda o usdumde ) aciyo yapamyaroz sanki biweylere ilisib giriyor hep oyle oluyo o pozusyonda sizce bunun seebebo nedir? Ikinci sorum anal sex zamani kalca buyurmu?😁
iliski
Ayse00 zar esnektir o yüzden ya da kalındır ondan kan gelmemiş olabilir, anal konusunu da bilmiyorum ilişkiye girmişsin zaten niye anala başvuruyorsunuz ki hem senin için sağlıklı değil hem de partnerin için,
Ayse00 anal haram bilmiyo musun 😳
Ayse00 Allah sana akıl versin kalçanın büyüyeceğini düşüneceğine onu yapıp ilerde gazını büyük tuvaletini tutamamayı düşün
2bebeliaanne evlenmeden ilişki helal sanki aman boşversene 🤣🤣
- Düzenlendi
Cicibebee nisanliymis aaa evet o detayı atlamışım madem kudurdular evlenseymisler😄 millete tek delik yetmiyo bacı her delikten faydalanıyolar😄😄 o da yetmez matkapla delik açacaklar artık 😄😄😄
Zaten anal yapmadk fikrimizde yok analdan yapan tanidiklarm var kalca genisliyor dediler o yuzden dorumu sordm yapmayanlr neden cevapliyoki anlamadm✋🏻
Ayse00 analdan kalça değil anüs deliği genişler. Delik genişleyince de gaz ve dışkı tutamazsın. Kaslar gevşediği için. Zarın esnek olabilir kan gelmediyse ve nişanlın bunu sorun yapıyorsa bir kadın doğum doktoruna görünebilirsin. İlişkiye girdiğin pozisyonda acı hissediyorsan başka pozisyon deneyebilirsin.
Ayse00 kalça niye büyüsün ki mantık olarak da saçma zaten, normal ilişkide ön taraf mı büyüyor sanki 🤭🤭
Ayse00 kalça deil ordaki delik büyüyor doğal olarak millete bakmamani tavsiye ederim araştır önce dinimizin yasakladığı şeyler neler diye muslumansan tabi
Ayse00 oyle bısey yok bı kardesım gbı gordgum bırıde göt büyütcek dye arkdan yaptı yaptı saglıgını bozdu ama göt byumedı evlılık dışı ilişkide haram nden evlnmeden yaparlar anlamam yada nasıl guvenırler bırıne bu devirde babana bile guvenmıycksın
Ayse00 yav zaten ilişkiye girmişsin hak yolu varken b.k yolunu secmende garip
2bebeliaanne valla yapsınlar adamın hevesi geçince kendilerini kapıda hor kullanılmış şekilde bulurlar 😁🤣
Ayse00 pardon cevapladıgımız için yapmadığımız için . Merak ettin demekki içinde var
Ayse00 amin
Polyannacilik ben yaptimmi dedm Allah askina doru okumadan meden cevablyosun? Popoda buyume oluyomu olmuyomu sordum
Ayse00 bilmeden bişey demedim laf etmedim canım diğer arkadaşa dedim helal haram düşünse nişanlıyken yapmazlardı diye doğruda yani ayrıca olabilir normal şeyler herkesin kendi hayatı
Cicibebee normal seyler mi yapma Allah aşkına normallestirmeyelim lütfen