Blondie Sexy_lady hemde nasıl ama kızım benden daha cok inat hep benim dediğim olcak kafasında aslan burcu😂
Popy_ Sexy_lady inatlık özgürlük alınganlık üşengeç 🤭 yani en azından bende bariz belli olan özelliklerim
Sexy_lady Capkinkedi ahaha evet Bi tane daha aslan var ama evde kedi olan cinsten zor eğittim ben onu halen daha tam eğitilmiş değil ama olacak elbet az kaldı 😂😂😂
Sexy_lady Blondie benim kızımda aynı eşimde anasına bak kızına al diye boşuna dememişler diyor sanki onun kızı değil o benden de beter 😂😂😂
Balakishieffa Sexy_lady Kova burcuyum, idare edilmeği sevmem. Soğuk kanli birisiyim, aynı zamanda çok duygusal 😅 Adaletsizliğe ve hakkımın yenilmesine asla göz yummam, dayanamam. Hayvanları insanlardan çok severim 🐾
Deleted_1 Balakishieffa mükemmel bir tespit bende kovayım bi arkadaş özetliyim derken iğrenç tabirler kullanmıştı sinir oldum bu yorumu görünce mutlu oldum😬👌🏻
Elzi Sexy_lady yok kız mutfakta oturuyoruz başka gidecek yer yok ben sırtımı dönsem de o gelip sarılıyor napayım yani🤭🤭 çaktırma hoşuma da gidiyor yani🤣🤣ama doğru ya bu dediğimiz bı diğerini tutmuyor🤣
Minyonumsu Sexy_lady ben akrep yükselenim de akrep oğlum aslan yükseleni de aslan eşim koç şeytan üçlüsü gibi birşey aslanları hiç sevmezdim oğlum oldu bakiciğiz burcum da kincilik hariç hepsini taşıyorum 😂😂😂