Meraba kizlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu ay adet (regl)olmadım. 11. günüm 2 kere gebelik testi yaptım, sonuç negatif. işte 2. Testimide dün yaptım erken gebelik testini sonuç negatif dün hastaneye gittim kan tahlili vermeye, aslında spiral taktırmak için 1 ay önce randevu almıştım da neyse hep grev denk geliyorum yarabbim yaaa sağlık ocagida çalışmıyor. Bilenler bilir spiralimi kendim çıkarmıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Birde zayıflama çayı içiyorum ayriyeten kayısı çayı ve meta çayı içiyorum. Bilmiyorum kafam karışık eşime söylesem cokkk kızar bana🙄😑😑😑

ketenprenses bazı bitki çaylarının reglde gecikmeye sebep olduğunu biliyorum,belkide kullandıklarından dolayıdır.istersen bi süre içmeyi bırakıp deneyebilirsin

Goat internetten araştırıyorum öyle bir şey yazmıyor…

• Goat bunu yanıtladı.

ketenprenses daha bekarken ben çok kullanmiştım geciktigi icin artık doktora gitmistim bana ozaman demisti her bitki cayini fayda saglar diye icme gecikme yasarsin diye.

Goat imm ben bırakayım 1 hafta o zaman öylemi diyorsunuz??

• Goat bunu yanıtladı.

ketenprenses şimdi sana söyliceklerimden dolayı bana kızma senin iyiliğin için sana sitem edicem.ben cok merak ediyorum bunu nasıl yapıyosunuz? kendi bedeninizi hayatınızı nasıl kolayca riske atabiliyosunuz? spirali kendin cıkar doktora bile gitme evliliginde sorunlar olsun ama gebelik süphen var .böyle adamla ilişkiye girmeni gectim bare cocuk konusunda korkunuz yok mu ya ?hayat nasıl bu kadar hızlı ilerleyebiliyor ?bir postta neler yaşadığınızı yazıyosunuz diger post hemencik cocuk nasıl bu riski alabiliyorsunuz? çocuğu düsünmenizi gectim kendiniz için nasıl bunu yapabiliyosunuz? Hayret içindeyim .en ufak adımımı bile garantiye almak isteyen hayatımı kolaylaştırmak isteyen ben bir seyi 3363 kere düşünüyorum yapmadan önce.bunları yasasam oturup düsünücegim sey nasıl kurtulabilirim hayatımı düzene koyarım olurdu gebelik asla yani ..

Rouge ben kesinlikle gebelik istemiyorum zaten hastaneye spiral takmak için gidicektim kızım 2 yaşında ve 2 sene kadarda düşünmüyorum. Çünkü sarsıldım.

ketenprenses hala 2 sene kadar düşünmüyorum diyosun ya .birgün ne demek istedigimi anlicaksın umarım gec olmaz ve o zaman senin iyiligin için dedigimi anlicaksın. ayrıca eşinin sana yaptıklarından stresten gecikiyor olabilir ama bu umurunuzda olmadığı için pek aklınıza gelmiyor bu neden

Rouge ya olabilir çünkü sinirlerimi çok bozuyor ve ben takıntılı biriyim bir şeyi ölene kadar unutmam sürekli tekrarlarim stres olabilir tabi

ketenprenses ama yinede sen cocuk düşünüyosun .2 sene sonra için planın var .hala katlanmak istiyosun o adama .üstelik cocuk düşünüyosun .söylediklerini kulağın duysun .hayat bu kadar kolay degil bunun farkına varın .yaptığınız her hareket onunuze cıkıcak .sen kendini düsünmüyosun bare olucak çocuğu düsün .böyle bir baba böyle mutsuz evlilige gerçekten iki sene sonra getirmek istiyor musun? hic korkun yok mu yasıcakların için ?ben senin yerine cıldırıyorum burda.takıntılıyım diyosun da öyle olsan degil cocuk adama yaklasmazdın bile

ketenprenses Spirali kendin çıkarmanı hayretler içinde okudum. Rahimden bahsediyoruz. Çıkartırken yara yaptıysan, rahim duvarına zarar verdiysen ne yapacaksın? Bunları hiç düşünmedin sanırım.
                      Ayrıca sorunlu bir evlilik yaşarken artık çocuk yapmama olayına hiç girmeyeceğim. Ne desek boş hala çocuk düşünüyorum diyen birine. Bari kocan prezervatif kullansın. Onu bari bırak da kocan yapsın. Yoksa bu gidişle spirali de kendin takmaya kalkacaksın.
                      Zayıflama çayları da hormon dengesini bozabiliyor. Ondan adet olamadın belki de.