Anka Anka cinsel yolla bulaşan hastalıklar asla ama asla ihmal edilmemeli bir kere bulaştıysa düzenli olarak kontrole gidilip baktırılmalı geçti diye düşünseniz bile çünkü kadınlarda rahim kanserinin en büyük sebebi bu hastalıklar Allah korusun çok ilerleyebiliyor sessiz sedasız
Deren Uykulupingue ne tur bir hastalik kaptiniz? Çunku bende kaptim ve tedavi oluyorum hiç bilmediğim bir hastalik o yuzden araştiriyorum şimdi hep
Uykulupingue Deren hpv virüsü yani genital bölgemde siğil çıktı yaktırdım sonra hpv testi yaptı doktor negatif çıktı,muhtemelen vücudum attı hastalığı yaş gençken atabiliyormuş bağışıklığı yüksek tutmak gerekmiş mutlaka tedavinizi olun
hassaskalp 2bebeliaanne vajinal enfeksiyon olabilirsiniz, kesinlikle gidin herşeyden öte mantara çevirirse çok daha zorlu olur tedavisi. 💫
hassaskalp 2bebeliaanne kaşıntı olmasına gerek yok akıntı fazlalığı da enfeksiyon belirtisi gösterebiliyor.
Benpempe Amin ayy bende de idrar yolu enfeksiyonu var galiba küçük tuvaletim yok ama var gibi tuvalete gidiyorum azıcık geliyor ama hissediyorum tuvaletimin olduğunu pazartesi randevu aldim idrar testi yaptiricam (başına gelen oldu mu böyle)
Popy_ Benpempe bol su onu içmen lazım en az 3 litre büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun 😑
Cmrhnm Uykulupingue Merhaba ben bilmiyorum da tam anlamıyla öğrenmek için soruyorum siğilleri sıkarsak ilitihap görünümünde birşeyler çıkıyor mu yoksa et parçası mı siğil dediğiniz