Kizlar adetim bitmiyor 11 gün oldu hala çok geliyor .3 aylık korunma ignesi vuruldum ondan oldu büyük ihtimal ama ne zamana kadar olacak böyle ya . Doktora gitmeli miyim sizce

Snmy Bende iki ay oldu spiral taktirali bugün 9.cu gün hala adetim bitmedi bitmiyor ne olucak bilmiyorum eskiden 7 gün süren adet artık 10 11 gün sürüyor

• Snmy bunu yanıtladı.
    • Snmy bunu beğendi.

Etipetito aynen cidden sinirim bozuldu ya 7. Gün akşam abdest alırım normalde 11 oldu hala foşur foşur

Bir doktora görünün bence. Reglin kısa sürmesi problem değil ama uzun sürmesi sorun. Korunma iğneleriyle, spirallerle alakalı bilgim yok belki o yüzdendir ama bi doktor görsün, aklınız kalmasın bence.

• Snmy bunu yanıtladı.
        • Snmy bunu beğendi.

Snmy Ama hastaneye gitsem de doktorun normal diyeceğinden eminin🤦‍♀️3. 4 aya adetin düzene girer demişti bende bekliyorum öyle işte 🤷‍♀️

• Snmy bunu yanıtladı.
          • Snmy bunu beğendi.

Sept aynen bence de ya böyle olmuyor çünkü dengem şaştı iyice fazla geliyor bitmiyor

Etipetito işte bende öyle düşünüyorum o yüzden gitmek de istemiyorum açıkçası ama bı yandan da ne zamana kadar böyle olacak diye düşünüyorum

Snmy Bende canım ya ne olucak böyle eşimde de şikayetçi bu durumdan zaten böyle olmaz diyo bu kadar uzun olması fazla diyo🤭

• Snmy bunu yanıtladı.
              • Snmy bunu beğendi.

Etipetito az önce doktora gittim normal dedi çok çok fazla kan gelmediği sürece uzayabilir dedi

Snmy Bende öyle düşünüyorum canım. Çok çok değil benim de ama namazıma engel orucuma engel sadece😔

• Snmy bunu yanıtladı.
                  • Snmy bunu beğendi.