Ozlem12 biri bsy sokmuş acımış acısını milletten ckartiyr ama bulucam ant ictm bn konya o karaman bı saattlik yol var arada cgircam bklm glcekmi

Delihatun boş laf onun ki kuzum klavye delikanlısı derler ya ondan herkes ne yaşdgı kimseyi. İlgilendirmez ben anlml deglm

Ozlem12 amann canm bosveryrm diycemde tkmiyrm açık açık syluyrm su hsaplrda bile erkk olan kar var olmasa yazacm num arasin ama istee lafta varlar icraat ta yoklr

Ozlem12 denerseniz mutlaka anal.kaydirici kullanin. Ve yavaş giriş yapsın
        İlk hoşuna gitmez belki ama zamanla bağımlısı olur birakamazsin demedi.deme😆😆😂😆😂😆😂😆

Liyammmmm işine bak ya onun bunun işine ne burnunu sokuyorsun sen alhh alla bende bunu anlmyrm kimene arkdş km ne bok yerse yesin kocamla yapcgmdna kimene

Evliii bazı erkekler cok sever ,sevseydi ilk zamanlar isterdi !!demekki cok o tarafta gözü yokmuş!senin ona yapmanı istiyor mu ?günah die yapmaya bilir !!sen günah ,yapmayalım dersin die yapmaya bilir !!hijyene cok önem veren bi kadınsan tiksinme ihtimali cok azdır!ama dikkat etmezsen belki o da itici geliyordurr!!!

Gamze88 ben ona evlendiğimizden beri yapıyorum hep istiyo kendisi de tiksiniyo galiba 😏😒

Evliii o zaman söylemelisin canım ,hep sana olmaz birazda bana de🙈sevmeyen adamlar cok nadir de olsa çıkıyor böyle😩şimdi bişi diyecem gene taşlar kafama gelecek 😂😅🙈eşin yatağa girince duşa girsennnnn🙈sonra tertemiz yıkanıp güzel kokular sürünsennn🙈adamın kafasına gidip oturup bu geceed sen benim kuşumu mutluluktan uçur desen🙈eşim cok sever benim 🙈zorla yaptır arada bana der🙈🤫gerçi hiç zorla yapmaz da,😂😍

Ozlem12 öyle deme ilk zaman olmuyor ama zamanla müthiş alisiyor ve bagimlisi oluyorsun. Bu sefer sen eşine saldirirsin anal istiyorum diye 😆😂😆😂😆😂😆😂😆

Duyguahin hahahha alemsin dur kız önce br ben denymd eilkni yapblrsem daha 🤷‍♀️

Delihatun ne sacmalamissin ya burda tanımadığın kadına düşman kesilmissin sorunların var sanırım kafayla ilgili. Yok gelicem bebginle vedalas son gorusunmus gibi 😄😄 tobe yarabbi