Kızlar acil bakın ANAL
Elift yırtık dondan ckar gibi çıktı aynı sen gibi no yaran mi varda gocunfun onca kişi glmiyor sen niye atldin maydonoz olma yoluna bk işine bk 😎😎bna dusmnnoln o da sana baya olan var kendinden bı sphe et ikile bulunduğum yerde bulunmssinz skinti olmz
Elift yırtık dondan ckar gibi çıktı aynı sen gibi no yaran mi varda gocunfun onca kişi glmiyor sen niye atldin maydonoz olma yoluna bk işine bk 😎😎bna dusmnnoln o da sana baya olan var kendinden bı sphe et ikile bulunduğum yerde bulunmssinz skinti olmz
- Düzenlendi
Elift boh yemesi sanamı düştü bmm yada duygunun veya herhmgi birinin fazla atma heryrde herkese basın belaya girer bnm.knusmam tavrım vs vs kmsenin bok yiyenine değil grenn çıksan varsa syle bileyim🤷🤷smdi ikile bnm ile ilgili laf yapma bohumuü yiyip durma 😎😎üslubun ağzımın bozuk olmsi seni gram ilgilndrmz
Elift yahu snaane hsbaini senmi vercn o kizin Gren çıkan yok sana veya bı basksna herkesin özeli kndine sananeeeeeee!!!😎😎😎😎👍👍
Elift kc senedr kcmadi senin dmenle kaçacak toh norseeek ki 🤣🤣🤣 ergen ergen knusma. Gren çıkan vrsa gel cikaryim 🤣🤣ikilegt lf ytistrecgne milletin ailsyle ilgilncgine kndi ailne bk bokumu yiyip durma milltin 🤣🤣 ergenlikten cikamamssin sen blli
Aslican ya ben evlendiğim ilk aylarda bir kere yapmaya çalıştım ama çok acıdı ama o zaman gerçekten gunah olduğunu bilmiyordum şimdi pişman oldum bidaha asla yapmaya yeltenmem
Elift aklı basindami 🤣🤣🤣ulen siktrgit iyce savmaldm mkk ban Gren de yok ckanda
Ama blli sende var yırtık döken ckar gibi çıktın gldin yorumu yazdın belli ki konuşmam ağır glmis sna grmis mal mal knusp cnmi skma nredyswn gel bul cktigin deliğe sokyim uztp durma mi siktrgt deskce uzatiyon AMK zllisi
Elift hosstt köpek 😎😎noldu yarana bastım galiba köpürdn bı an ahhahaha 😎😎salaha bak hele nslda kudrdu tuzmu bastık yarana doğruyu knusunca nsl kuduruyon bak kudrasica sni gel de patlat Allah aşkına konya Karatay da oturuyrm fatih karakoluna yakınım glince hber ver çıkayım acikm adres bu bak glde amini bı yrtayim snin zilliye bk sen 😎😎ama nsl hsuma gtti byle kubarman baknbrini ynina gttim kıçı yiyip cvp vremdi sen gel ayağıma nsl patlatılır gsteriyim yosma 😎😎😆😆😆😆😆😆
Elift atalayn sensin bnm yrumuma 😆😆patlak dondan çıkar gibi çıktın bana sldrdin kuduz köpek 😆😆bnmi atladım sna yooo 😆😆siktrgt kasarlasma faise sni 😆😆senin gttugun koyun kdr bnm s...tigm çoban var gel de bı ouyy alllahhhh asknaa 😆😆😆😆🤣
ballibebis bende haram olduğunu bildiğim için hiç yeltenmedim inşallah hiçbir zaman da yapmam burda yapan çok sen kimseye bakma 🙈