Delihatun ne sacmalamissin ya burda tanımadığın kadına düşman kesilmissin sorunların var sanırım kafayla ilgili. Yok gelicem bebginle vedalas son gorusunmus gibi 😄😄 tobe yarabbi

Elift yırtık dondan ckar gibi çıktı aynı sen gibi no yaran mi varda gocunfun onca kişi glmiyor sen niye atldin maydonoz olma yoluna bk işine bk 😎😎bna dusmnnoln o da sana baya olan var kendinden bı sphe et ikile bulunduğum yerde bulunmssinz skinti olmz

Elift yırtık dondan ckar gibi çıktı aynı sen gibi no yaran mi varda gocunfun onca kişi glmiyor sen niye atldin maydonoz olma yoluna bk işine bk 😎😎bna dusmnnoln o da sana baya olan var kendinden bı sphe et ikile bulunduğum yerde bulunmssinz skinti olmz

Delihatun ağzın ne kadar argo kimse bana düşman falanda değil. Yarası olanlar gocunuyor . Konuşmaları görünce yazdım ukalaca artist tavırlar erkek gibi

Delihatun bı kaşar duygu var düşman derken onu kastediyorsun sanırım . Yatmadigi adam kalmayan duyguu

Elift boh yemesi sanamı düştü bmm yada duygunun veya herhmgi birinin fazla atma heryrde herkese basın belaya girer bnm.knusmam tavrım vs vs kmsenin bok yiyenine değil grenn çıksan varsa syle bileyim🤷🤷smdi ikile bnm ile ilgili laf yapma bohumuü yiyip durma 😎😎üslubun ağzımın bozuk olmsi seni gram ilgilndrmz

Elift yahu snaane hsbaini senmi vercn o kizin Gren çıkan yok sana veya bı basksna herkesin özeli kndine sananeeeeeee!!!😎😎😎😎👍👍

Delihatun iğrenç bir kadınsın iyyyy . Kocan elinden kaçar kesin senin bayan gibi değilsin argo hatun olmalıydı n🤭🤭

Delihatun benden sanane o kadından sanane beni ilgilendiriyor demekki uyuz oluyorum dur belki ona sananee sananee

Elift kc senedr kcmadi senin dmenle kaçacak toh norseeek ki 🤣🤣🤣 ergen ergen knusma. Gren çıkan vrsa gel cikaryim 🤣🤣ikilegt lf ytistrecgne milletin ailsyle ilgilncgine kndi ailne bk bokumu yiyip durma milltin 🤣🤣 ergenlikten cikamamssin sen blli

Aslican ya ben evlendiğim ilk aylarda bir kere yapmaya çalıştım ama çok acıdı ama o zaman gerçekten gunah olduğunu bilmiyordum şimdi pişman oldum bidaha asla yapmaya yeltenmem

Delihatun ergen ergen sen konusiyorsun özenti ozentii ben gayet aklı başında konuşuyorum gorenler anlayabilir bu konuşmaları kim ergen ergen konuşuyormuş 🤭 sana girmişte çıkaran yok galiba ondan bu millete sıçramalar in cirkefkigin belliki

Elift aklı basindami 🤣🤣🤣ulen siktrgit iyce savmaldm mkk ban Gren de yok ckanda
                        Ama blli sende var yırtık döken ckar gibi çıktın gldin yorumu yazdın belli ki konuşmam ağır glmis sna grmis mal mal knusp cnmi skma nredyswn gel bul cktigin deliğe sokyim uztp durma mi siktrgt deskce uzatiyon AMK zllisi

Delihatun beyinsiz sen kadın olamazsın küfürbaz serseri ruhlu psikopat adam seniii😀😀😀 gel bul o popo varsa sende bulda belanı tam Bul mal mal yorum yapmışsın böyle millete hakaret içeren rahatsız oldum yazdım mall. Senin gibi klavye delikanlısı çok yavrum benim. Argovan senii

Delihatun o küfür eden ağzını patlatirim kasarto doğru konuş gotoss seni oyarim oyar . Belliki kendine güvensiz bı kadinsin ondan bu agresifligin millete mal mal saldirmalarinn kesin özgüveni eksik

Elift hosstt köpek 😎😎noldu yarana bastım galiba köpürdn bı an ahhahaha 😎😎salaha bak hele nslda kudrdu tuzmu bastık yarana doğruyu knusunca nsl kuduruyon bak kudrasica sni gel de patlat Allah aşkına konya Karatay da oturuyrm fatih karakoluna yakınım glince hber ver çıkayım acikm adres bu bak glde amini bı yrtayim snin zilliye bk sen 😎😎ama nsl hsuma gtti byle kubarman baknbrini ynina gttim kıçı yiyip cvp vremdi sen gel ayağıma nsl patlatılır gsteriyim yosma 😎😎😆😆😆😆😆😆

Elift atalayn sensin bnm yrumuma 😆😆patlak dondan çıkar gibi çıktın bana sldrdin kuduz köpek 😆😆bnmi atladım sna yooo 😆😆siktrgt kasarlasma faise sni 😆😆senin gttugun koyun kdr bnm s...tigm çoban var gel de bı ouyy alllahhhh asknaa 😆😆😆😆🤣

ballibebis bende haram olduğunu bildiğim için hiç yeltenmedim inşallah hiçbir zaman da yapmam burda yapan çok sen kimseye bakma 🙈

Delihatun kuduruk kopek millete salyasini akıtıp saldıran sensin birine havlamissin bende müdahale ettim senin gibi danaya mall yaran varki sınırlıdır bu kadar zavallim benim . Yazık sana bebem . Sen gel köpek sen kim oluyom nerenin iyisin ayağına gelicem gotos

Delihatun yaşın kaç anam senin dilinden konuşayım bakiyim nasıl oluyor karşıdan bak hele . Davar seni aptal budalaa bu kadar yeter mi devam edeyim mi hii de hadi dee