Elift 😎😎biz grmuyoruz burda kndi kndini yucltmye çalışan bebe yi gruyrz 😎😎hni küçük çocuk oar derya 😎😎😎😎hayiyy ben güzelim bnakilliyim 😎😎ona döndün 😎😎😎😎saf smdi iyce boku scktiiii siktirgit artık goca gari gibi davran aklı bsinda ol coligna çocuğuna bkk snin yptigini bnm snifimda onumde okuttugm 6 yaşındaki çocuk ypmiyor

Gel diyrm bk açık adres verdm gl bul bni burda klvyede ahkm kesme ikiileeeeeeeee👍👍👍😎😎

Delihatun senin gibi argo agizliya çocuklu emenet edilir lann küfür igretirsin ancak. Ewt güzelim 19 anca gösteriyorum kendimi çok seviyorum çocuklarımı kardeşlerim sanıyorlar beyinsiz beni girsen gotun düşer kar basınla ahahsa

Elift çok su varda anlyack bynin yok bnu blli ediyrsn siktrd devam byle yürü kim tutar sni 👍👊😎😎😎

Delihatun ne salak karisin yaa beyinsiz gerizekalı olan varsa sensin mal daha yazmayı bilmiyom maloz

Elift öyle çok kuduruyon ki belli boş insansın lafı uzatıp burda lafdalasinda vkit oldurmk istyrsan yasn olms 33 hala ufacık çocuk gbi eglndiriilmk istiyorsun ama inan artık ugrasck vktimnyok bk
          Hni bı ufacık çocuk annesi gleene kdr bkarsin ama skilirsin ya hıh öyle cidden skildim yoluna bk bide evliyim syleyim byleyim diyorsun
          Onlrla ilgiln Konya Karatay kumkopru ayy grossmrket üstü karakolun krsisundayim yok çok usrsmk istiyrsan gel bn seninle yüz yüze ugrasym burda beyin yaşı glsmemis bı insancik birbirey bile olsmamis çocukla ugrasmk istemiyrm 👍👍👍komiktin iyice rezil ettin kndini sejin gibilere destnla kufr edesm var ama siktrgt dmekle ytiniyrm cnki klavyede sevmiyrm kavgayı yüz yüze oluck kan dokucem
          O dha hsunaa gdiyr ya simdiii SİKTİRGİİİTT YADA ADRESİ VERDİM GL YUZ YUZE PASLADLM TABİ O KADAR GOTUN VARSA YİYORSA YOKSA GT. KOCAKARİLİGİNLA UGRAS 👍👍👍👍👊👊🤣

Ozlem12 zevk oranin dar olmasi. Bence on tarafinin darlasmasi icin bir seyler yap. Istemicek o zaman. Cox dar olmasi lazim

Ay arkdaslar Allah aşkınıza yeter artık. Ne söylerseniz söyleyin herkes kendine göre haklı bırakın artık aylardır aynı şeyi konuşuyoruz kimin ne hali varsa görsün. Diğer postlara bakıyorum okuyorum gayet birbirleriyle güzel konusuyorlar fikir danisiyorlar yardımcı oluyorlar bende çok yararlaniyorum özellikle gamzeden😃 ama buraya bı giriyorum küfür hakaret havada ucusuyor. Boşverinnn😏

Naime 🤣🤣bn kpatmknistyrm tyzemiz hala bsyler peşinde bı susssa ssacamda
          İnşallah yazmaz yrdu ırdı artık ,🤣🤣nysem knumuza dnelim 🤣 gmze den öğrenilecek çok şey var cidden

4 yıl sonra