Elift atalayn sensin bnm yrumuma 😆😆patlak dondan çıkar gibi çıktın bana sldrdin kuduz köpek 😆😆bnmi atladım sna yooo 😆😆siktrgt kasarlasma faise sni 😆😆senin gttugun koyun kdr bnm s...tigm çoban var gel de bı ouyy alllahhhh asknaa 😆😆😆😆🤣

ballibebis bende haram olduğunu bildiğim için hiç yeltenmedim inşallah hiçbir zaman da yapmam burda yapan çok sen kimseye bakma 🙈

Delihatun kuduruk kopek millete salyasini akıtıp saldıran sensin birine havlamissin bende müdahale ettim senin gibi danaya mall yaran varki sınırlıdır bu kadar zavallim benim . Yazık sana bebem . Sen gel köpek sen kim oluyom nerenin iyisin ayağına gelicem gotos

Delihatun yaşın kaç anam senin dilinden konuşayım bakiyim nasıl oluyor karşıdan bak hele . Davar seni aptal budalaa bu kadar yeter mi devam edeyim mi hii de hadi dee

Elift 🤣🤣ergn dgilm bunu bil yter bak bakk iyce kdurdu 🤣🤣🤣

Elift 🤣beyin yaşini kastetmiştim ergn olarak asıl yaşını değil 🤣o yaşına sen inanıyorsan öyle dvran ,😉😉👍

Delihatun sendeki beyin kusda var etrafimdakiler gayet iyi bilir tatlım benim zeki akıllı ve guzlel bir kadın oldugumu senin gibi çapulcu lafda desene kendine güvensiz agresif karı seni yaran derinki millete sariyorsun

Elift 😎😎ovulck bı yanın varsa sen dgil millt ivsun seni kndi kndininovnde skinti vardır 😎 byle dvam bbegim 👌👊👍😎😎😎😎

Elift 😎😎biz grmuyoruz burda kndi kndini yucltmye çalışan bebe yi gruyrz 😎😎hni küçük çocuk oar derya 😎😎😎😎hayiyy ben güzelim bnakilliyim 😎😎ona döndün 😎😎😎😎saf smdi iyce boku scktiiii siktirgit artık goca gari gibi davran aklı bsinda ol coligna çocuğuna bkk snin yptigini bnm snifimda onumde okuttugm 6 yaşındaki çocuk ypmiyor

Gel diyrm bk açık adres verdm gl bul bni burda klvyede ahkm kesme ikiileeeeeeeee👍👍👍😎😎

Delihatun senin gibi argo agizliya çocuklu emenet edilir lann küfür igretirsin ancak. Ewt güzelim 19 anca gösteriyorum kendimi çok seviyorum çocuklarımı kardeşlerim sanıyorlar beyinsiz beni girsen gotun düşer kar basınla ahahsa

Elift çok su varda anlyack bynin yok bnu blli ediyrsn siktrd devam byle yürü kim tutar sni 👍👊😎😎😎

Delihatun ne salak karisin yaa beyinsiz gerizekalı olan varsa sensin mal daha yazmayı bilmiyom maloz