ilaydaelcin Senayan06 Ee gitme, ne gibi bir çözüm sunmamızı bekliyorsunuz hanımefendi? Kalp kırmadan diyorsunuz ama buraya yazdıklarınıza bakılırsa kalp kırmaktan korkan birine de benzemiyorsunuz bence. Kendinizi yüceltip kadını çirkin bir şekilde gömmüşsünüz resmen.
Cicikiz Rouge mübarek günde valla beni mutlu ettin rabbimde senin yüzünü güldürsün her zaman karşına çok güzel insanlar çıksın kalbinin güzelliği hep yuzunu güldürsün canım benim🌼🌼🌼🌼😌
Esmerkiz39 Senayan06 Kall kırmadan lafini geç gider.gitmez temizlige giriş. Anne sende benim annemsin sana yardimim olsun, içimde kaliyor boyle dersin temizlersin. Benim kayinvalidem asla izin vermiyordu bana hatta kendj benim evimk temizledi ilk hamilelikte gelin oldugum zmaanlaeda. Çokta temizdir Bir gün aldim elime bezi cam kapı giriştim. Allah razi olsun ne gerek vardi dedi ama mutlu oldu. 😁 Kadın yorgun oluylrdur temizlik imandandır ama sende ona yardimci ol oda temiz gòdrdükçe yapmaya devam eder
Cicikiz Rouge bu arada canım benimle gururlandıgini söyleyen ilk kişisin ya valla bak mutlu ettin beni çocuk ev işi falan derken kendimi o kadar pasiflestirmisim ki saol çok iyi geldin bana
Rouge Cicikiz ya cok sevindim 💓o yüzden sana diyorum farkına var cok degerlisin cok basarılı güclü bir kadınsın.hepimiz zaman zaman bu psikolojiye giriyoruz ama o kadar bilinclisin ki olumsuz düsünceleri kabulleniyorsun düzelme odaklısın. bu da senin ne kadar güclü oldugunu gösterir.aynı zamanda ne kadar saglıklı biri olduğunu.sadece modumuz düsük bu hepimizde var. kendine haksızlık etme.ve yemin ederim gercek düsüncelerim bunlar yani sadece beni mutlu etmek söylüyor deme gerçekten böyle. mutlu da ol tabiki ama gercek düsüncelerim 🙏
Deleted21 Senayan06 waov diyorum kayınvalidene . Bir gelin kayınvalidesinin evini temizlemek ister ve kayınvalide istemez . 🤷♀️
Rouge Cicikiz ya sen ne güzel bir insansın ya güzel kalbinden öpüyorum ❤️insallah o güzel dileklerin artsın artsın katlanarak senin de olsun tüm güzellikler seni bulsun tüm dertlerin sıkıntıların bitsin feraha kavuş hep mutlu ol cook içten diliyorum cok hakediyosun🙏 hersey için cok teşekkür ederim ♥️🥰🥰
Okyanusunkalbi Senayan06 yanlış üslup doğru sözün celladıdır demişler.Bütün yorumları okudum herkes sanki sana yazarak deşarj olmuş gibi :))Ama gittiğin yeri kötülememen konusunda hepsiyle aynı fikirdeyim,Ben senin yazdıklarında bir art niyet aramadım çünkü ne kadar bel altından vurulduysan da cevaplarını normal bir şekilde vermişsin şu anda açmış olduğun postla aldatan eşini affetmen ne alaka bir türlü bağdaştıramadım gerçekten herkesin her konu da bilirkişi olma çabası da hayret verici senin durumuna gelirsek madalyonun her zaman iki yüzü var kimi insan gerçekten yapamaz yaşlı, hasta vs kimisi de kirli olmayı normal karşılar bu iki insan profilini de hepimiz az çok kendi hayatımızda da şahit olmuşuzdur mecburi olarak görüştüklerimize de ya yardımcı olacağız yada saygı duyacağız başka yolu yok
Elsan Senayan06 iyide sadece ev pis diyebilirsnz örümcek ağı perde detayı vermenize gerek yok aileyi en iyi siz tanirsnz tepkilerini biz değil siz biliyorsunuz yani ne yapacağınızı da bizden iyi siz bilirsnz bence postun yazılma sebebi gidip gitmemekten daha öte çalışıyor demişsnz belki vakti olmuyordur vakti olsa bile herkesn evi kendine yngeminde evi öyle kalmaya da gidiyorum bazen yardım ediyorum temizlemekte o olmadığında kendim temizliyorum çalışıyor çünkü ama böyle bir post atma gereği hiç duymadım işte böyle küçük şeyleri takıntı yapıp , dalgaya aldığınızda kaybediyorsunuz 👍
Endoyy Senayan06 kalp kırmadan nasil halledilir diyorsun ama kadını bildiğin gömmüssun benim bir bebegim var yeri geliyor benim evimde çok pis oluyor inan birisi evimi cekistirse duysam birdaha gelme derim ki kaynanan değil bu bir başkası bile olsa onun pisliği kendine rahatsizsan evin kirli gelmiyorum de yada temizle
2minikmucize Senayan06 pisse temizle o zaman bide kadın çalışıyor ben bu tür postlara ayar oluyorum o zaman yada girmeyeceksiniz içiniz almıyorsa
Eylemkaya07 Siz temizlemeye çalışsanız haftada bir zaten gidiyorsun gitmisken temizleyebilir. Zor olmasa gerek perdeleri makinaya at ,bir süpür ,mopla sil, toz al 2 saatini alir