Kızlar ablam dün evlendi.bugün konuştuk sancım var dedi yapamadık dedi ama kanlı akıntım geliyo diyo sizce kanlı akıntı gelmişse zar patlamışmıdır

Bende gün içinde hiç kanlı akıntı olmadı… Zorlama nedeniyle yara olmuş olabilir… Emin değilim ama yinece belki bilenler çıkar üstte kalsın

Bilenler lütfen bilgi verebilirmi ?

Laledmrrr tabii ara versinler. Özellikle tam ıslanma olmadan birlikte olmaya kalktılarsa o yüzden de yara olur. 2-3 gün izin versinler kendilerine 🙃 kanlı akıntı olduğunu yara olduğunu ve devam ederse çok daha canı yanacağını söylerse eşide sabırla bekler diye umuyorum

Laledmrrr neden kii bence stres e hiç gerek yok 2 gün boyunca her akşam papatya çayı içsin sakinlik verir bedene 🙃 yapacakları günde içsin mutlaka yatmadan önce

Mutlaka krem kayganlaştırıcı tarzı birşey de kullansın ilk sefer için çok önemli bence kolaylık sağlıyor

Laledmrrr eğer eşi anlayışlı biriyse bekleyecektir. Kendini zorlamasın hemen olacak diye birşey yok. Strese girip kendini kastigi için tahriş olup yaralamistir kanama oyuzdendir.bir de kayganlastirici vs kullansınlar daha rahat olur. Ama önce kafasında bitiricek işi en önemlisi o acımayacak diye düşünsün

Laledmrrr ben yapamamıştım iki hafta hiç olmadı ilkten denedik o kadar girmedi hastane hastane gezdim resmen enfeksiyon kapmışsın dedi iki hafta sonra olmuştu tam anlamıyla ben biraz da korkmuştum galiba kasılma çok oldu