ZRaporu Naz2127 hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 O asalak koca müsveddesinden kurtulmana sevindim. 🌸
Zoya Naz2127 Hakkınızda hayırlısı olsun çocuğunuzla insallah nice güzel günlere sırtınızdaki kamburdan kurtulmussunuz :)
Geveze0 Naz2127 merhaba öncelikle çok sevindim eğer anlatmak isterseniz öZelden veya burdan süreci rica etsem anlatabilir misiniz … ihtiyacım var :(
deleted77 Naz2127 bundan sonraki hayatında öyle mutlu olki yaşadığın hiç bir olumsuz anı aklına dahi gelmesin 🙏🏻❣️
Okyanusunkalbi Naz2127 👏👏👏 önceki postunu şimdi okudum yolun açık şansın bol olsun içindeki gücü asla kaybetme herşey gönlünce olsun umarım 🌸
Popy_ Naz2127 mutluysan ne güzel ☺️ nasıl tek celsede oldu merak ettim bı tanıdığım 2 senedir boşanmayı bekliyordu resmen
Simsimi Popy_ Ben yanıtlayayim dedim anlaşmalı bosanmaysa tek celsede biter ama çekişmeli ise baya uzun sürer.
BlackandBlack Naz2127 Hadi gözün aydın.bundan sonra inşallah hep mutlu ol.Tek celsede anlaşarak olması ne kadar medenice,darısı benim başıma ama benimki çekişmeli bakalım nekadar sürecek, senin adına sevindim.