Naz2127 Bundan sonraki yolun sana hep mutluluk getirsin ışıl ışıl olsun✨
Zorbalık gören kadınlara da azda olsa cesaret versin bu post..

Naz2127 Helal olsun sana kardeşim tebrik ediyorum en güzeli olmuş senin için kan emicilere yağmurlu havada su yok bundan sonra güçlü kadınların Allah her daim yardımcısı olsun Rabbim bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah🤲 👏👏👏👏♥️

Naz2127 ohh gözün Aydın tek celsede kurtulmuşun 🌸 Yeni hayatında mutluluklar hakkında hayırlısı olsun

Naz2127 hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 O asalak koca müsveddesinden kurtulmana sevindim. 🌸

Yeni hayatinda mutluluklar dilerim caniko🥰

Naz2127 Hakkınızda hayırlısı olsun çocuğunuzla insallah nice güzel günlere sırtınızdaki kamburdan kurtulmussunuz :)

Naz2127 merhaba öncelikle çok sevindim eğer anlatmak isterseniz öZelden veya burdan süreci rica etsem anlatabilir misiniz … ihtiyacım var :(

Naz2127 rabbim yolunu açık etsin karşına hep iyi güzel yürekli insanlar çıkartsın♥️

Naz2127 bundan sonraki hayatında öyle mutlu olki yaşadığın hiç bir olumsuz anı aklına dahi gelmesin 🙏🏻❣️

Naz2127 👏👏👏 önceki postunu şimdi okudum yolun açık şansın bol olsun içindeki gücü asla kaybetme herşey gönlünce olsun umarım 🌸

Naz2127 mutluysan ne güzel ☺️ nasıl tek celsede oldu merak ettim bı tanıdığım 2 senedir boşanmayı bekliyordu resmen

Popy_ Ben yanıtlayayim dedim anlaşmalı bosanmaysa tek celsede biter ama çekişmeli ise baya uzun sürer.

Naz2127 Hadi gözün aydın.bundan sonra inşallah hep mutlu ol.Tek celsede anlaşarak olması ne kadar medenice,darısı benim başıma ama benimki çekişmeli bakalım nekadar sürecek, senin adına sevindim.