Kizlar yarin adet olmam gerekiyor.. agrilarim var tam adet agrisi ama ben bu ay hamile kalacagimdan emindim aslinda.. tabi allahin bilecegi birsey ama sorum suki adet agrisi ceken ve hamile kalan varmi??
Yani insallah adet olmamda hamileyimdir
Adet agrisimi/hamilelikmi
Nabersin61 hamilelikte de adet ağrısını yaşıyorsun zaten yani hamile de olablirsin.
Sessiz_oyuncu agzindan bal damliyor canim.. insallah ya inan cok istiyorum..
Sessiz_oyuncu hani adet olunca yanma hisside oluyor ya?? Oda oluyormu hamileysen eger??
Nabersin61 ben adet olacağım gün öğrendim hamile olduğumu. Hamile olduğum aklima bile gelmemişti beklemiyordum bi de adet sancısı cektim resmen ped falan kullandim hatta olacam diye ağrım o dereceydi yani. Yani test yapabilirsiniz emin olmak. Ağrıda bir belirti.
Bal_kizin_annesi allah bagislasin canim🥰 insallah adet olmamda hamileyimdir..
cunki normalde bu agrilarim bikac gun oncesinden baslar.. busefer oyle olmadi bugun agrimaya basladi belim agrior ve vaginamda bi yanma hissi var yani hebsi adet belirtileri.. hayirlisi nasip😟
Nabersin61 Allah’a bırak.. bende yaşıyorum her ay eminim deme en iyisini Allah bilir hayırlısı olsun de olmadığında daha az hayal kırıklığına uğrarsın en azından.Ama umarım gönlündeki olur ve hamilesindir güzel haberlerle gel 🕊
Anilla tabiki canim herseyin hayirlisi olsun insallah allah birdir o bilir herseyi🥰
Anilla sende yasiorsun derken?? Bir sikintimi var canim?
Nabersin61 hamilelik belirtin için çok erken ama hamilelik belirtileride hemen hemen adet belirtileriyle aynı
Nabersin61 belirti yaşıyorum ve sonrasında regl oluyorum hayır bir sıkıntı yok ama belirtiler psikolojik mi oluyor bilemiyorum
Anilla tuhh yaa bende cok sevinmim ozaman rabbim isteyen herkeze nasip etsin canim🥰
Anilla artik hayirlisi canim ya dua etmekten baska care yok
Nabersin61 Amin insallah 🌺
Eskobar hayirlisi canim yaa🥰