Anilla Nabersin61 belirti yaşıyorum ve sonrasında regl oluyorum hayır bir sıkıntı yok ama belirtiler psikolojik mi oluyor bilemiyorum
Eskobar Nabersin61 hamilelik belirtin için çok erken ama hamilelik belirtileride hemen hemen adet belirtileriyle aynı
Eskobar Anilla pisikolojik olarak oluyor yada onlar zaten adet belirtisi sen kafana taktığın için öyle geliyor bende çok yaşadım kesin hamileyim diyosun fos çıkıo
Eskobar Nabersin61 bir tarafta çocuklarını hiçe sayan ebeveynler bir tarafta çocuk diye ölen bi kısım var aaaaahhhh ahhh susucam ve üzülcem
Eskobar Anilla inşallah biz tedavi görüyoruz boşa umutlanmaktansa böylesi daha iyi ve dört beş ay bebekleri olmayan çiftlere ciddi önerim sıkı bir doktor kontrolü rabbim hepimizin gönlündekini hayırla versin inşallah
Marbled Hamileyim diye düşününce belirti görüyorsun kesin. Hamileliği kafama takmıyordum ama bu ay bana da ne olduysa hamileyim herhalde dedim. Adetim 3 gün gecikti. Test yaptım. Negatif çıkınca sabahına adet oldum. Hiç şaşmaz. 😂😂😂😂
Marbled Eskobar Bazen benim de aklıma geliyor. Sonra Allah’ın gücüne gitmesin diye tövbe ediyorum. Etrafımda o kadar çok insan var ki böyle. Burada bile görüyoruz.
Nabersin61 Eskobar evet evet haberlerde neler goruyoruz.. yeni dogmus bebegi cope birakanlar😡 rabbim islah etsin
Marbled Eskobar Öyle maalesef. İki bebeğimi kaybettim. Aylardır kendime gelemedim. Kınamıyorum Allah’ım herkes yaşadığını kendisi biliyor ama aklım almıyor bazı şeyleri. Annelik babalık sadece dünyaya getirmekten ibaret değil.
Eskobar Nabersin61 ya burda bile cehennem gibi evden çıktım diyor ikiz bebelerini kocasına bırakıp anasına gidiyor bahaneside hazır kınamak değil kötülemek değil ama cidden millet bebesini atacak yer arıo