Riri Nabersin61 bende asilama yaptim reglime 6 gün var ve regl agrilarim var ayrica bugün inanilmaz uykum var uykusuzluga aliskinim normalde gün icinde uykum gelmez böyle agir insaAllah ikimizde güzel haber aliris 🙏🏼
deleted77 Riri merak ettiğim bir konu var eşiniz ile problemlerinizi halletmişmiydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum 🙄
Nabersin61 Riri bende iki gundur esneye esneye bir hal oldum ,, ben galiba adet olucam yaaa cunki demin kahverengi bi lekelenme oldu😔
Sessiz_oyuncu Nabersin61 bende yanma hissi olmuyor adetliyken blmiyorm ama adet belirtileriyle aynı yani
Nabersin61 Sessiz_oyuncu insallah dicem ama nebilim.. demin kahverengi bi lekelenme oldu galiba adet olucam ya☹️☹️☹️☹️
Riri Nabersin61 aldatildigimi ögrendim daha dogrusu yakaladim baya bi sorun yasadik falan ama halletik en sonunda
Gzli23 Nabersin61 rahim büyüdüğünü zaman da aynı ağrılar oluyor bebek yerleştiği için kahverengi lekenelnme de belki yerleşme kanaması olabilir umudunuzu yitirmeyin
Nabersin61 Gzli23 dun aksam pembemsi oldu silerken.. simdi yine bisey yok.. Anlamadim En son 17 subat adet oldum.. ne dersin test alayimmi?
Nabersin61 Gzli23 ben dayanamicam test almaya gidiyorum😳 aslinda gercekten ayni adet agrilarim var yani bilemiyorum😞 ama hemende ogrenmek istiyorum allahim insallah hayirli haberler alirim cok istiyorum cunki
Nabersin61 Gzli23 degilim galiba yaa cunki her lavaboya gittigimde kahverengi siliyorum yani ayiptir soylemesi.. yani galiba adetim basladi