Ayysssn Ay kızlar yarın misafirim geliyo tatlı yaptım üstüne ganaj döktüm streçle kapatınca ganaj streçe yapıştı nasıl düzeltebilirim🥲 altında krem şanti var kaşıkla düzeltsem krem şantiyle karışıyo https://imgyukle.com/i/EqMG51
Anilla Ayysssn eğer buzluga atarsanız ganaj donar strecten ayrılabilir. Görsel atma imkanınız varsa daha detaylı yardımcı olabiliriz
papatya_ Ayysssn üzerine pasta süsü tarzı bişey varsa dokebilirsin canım yada çikolata varsa rendeleyebilirsin
Ayysssn ikioglananasi Bilmiyorumki ilk defa yaptım dolapta şuan donmus ganaj üstüne tekrar ganaj dökmek nasıl olur bilemedim ilk defa yaptım
Kuzulkurt Anilla öyle olmuyor artık 🥲 @Ayysssn google img.yükle yaz fotoğrafı seç çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştır 🙂
Anilla Ayysssn bence kaldır streci üzerine de çikolata rendele veya hindistan cevizi falan dok kapanır
Ayysssn Anilla streçsizde dolap kokusu siner diye düşündüm sabah servis yapmadan önce süslerim olmazsa ya
Anilla Ayysssn Bencede servis ederken pürüzlü kısmı kendinize katın olmadı çünkü görünürde pek bir sorun yok gibi ☺️ amaaann emek etmişsin o kadar üzeri akmış falan önemseme boşver ellerine sağlık