TombulHatun Rouge he sen bayılmak istiyorsun bende sıkılınca ayılır kendine gelirsin diye dedim😊 benim kızın ninnisi açık şuan eşim bayıldı bende bayılmak üzereyim aç YouTubeden bir ninni bak 5 dk uyursun 😊😂
Blondie Nabersin61 ben 21 yaşındayım 2 buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var izmirde yaşıyorum 3 buçuk senedir evliyim ☺️
Deleted16 Nabersin61 Valla kıskanılıyorsun 😀 Vatanımı toprağımı seviyorum ama.. var bizimde bi yurt dışı hayalimiz 😀😀 buralar artık yaşanılası değil. 😀 Bende sevdim seni beybi. Burdaki her kadın çok tatlı çok eğlenceli 👌😀💃🏻💃🏻
Rouge TombulHatun 😂😂bayılmadım ya o degil baba uyudu cocuk uyandı demekki ninniden degil baba uyumak istiyormus😂
TombulHatun Rouge of gerçekten öyle oldu. Bide uyanmış diyoki ben uyudm çocuk uyandı o nasıl oldu demekki tam uyutmadan kendi uyudu 😂 küstüm bende aldım kızı odaya geldim kapıyada kapattm 😂😂😂
Rouge TombulHatun o nasıl oldu demesi😂😂benim annem de bugün asırı calıskanlıgı tuttu ders calısıyor. benimde calısmam lazımdı oysaki 🥲 kendi yatıcak şimdi birde ninniyi ac yanıma bırak diyor onun işine yaradı.