Napıcağımı şaşırdım sürekli hasta oluyorum emziriyorum ondan mı diyede şüpheliyim ? randevu bulamadım doktoruma yoğunmuş önümüz Ramazan oruç borcum olur aynı şekilde sürekli gün sayıp namaz kılmakta insanın kafasında şüphe bırakıyor çıkarttırırsam eğer hangi korunma yöntemi daha güvenli koltuk altına takılan birşeu varmış onun hakkında ekstra bilgisi olan var mı ?
Spiral yüzünden mi ? Emzirme yüzünden mi ?
bayangamzelili Leke mi geliyor yoksa regl kanaması mı?
bayangamzelili deri altı iplant dediginiz baya pahalı bişey durumunuz varsa taktırın ama oda hormonlu ne yazık ki tüm vucut dengesini bozuyormus lekekenme bitiyorsa büyük ihtimalle sprialdendir doktora gidip size uygun olan igne veya hap kullanın en mantıkkısı
bayangamzelili Emzirme ile alakası yok. Spiral, iğne, hap ister istemez hormon dengesini bozabiliyor. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz? Eşiniz prezervatif kullansın.
Nslhnftr regl kanaması
2bebelianakurt emziriyorum hap kullanmak istemiyorum durumum iyi alma gücüm be ne kadar olduğu önemli değil yeterli hastalığım düzene girsin gerçekten çok kötü sürekli regl olmak
Marbled öyle yapacağım prezervatifte patlak vs olma olasılığı olduğu için çekiniyordum ama bu gidişle öyle yapacağım
bayangamzelili işte hepsi adeti etkiler düzelceginin garantisi yok onu demek istiyorum ama hap emzirirken de kullanılabilir doktor ona göre yazıyor zaten hapı iğneyi emziren anneye uygun olanını
2bebelianakurt doktoruma soracağım teşekkür ederim ❤️
bayangamzelili 2 aydır kanamam var kesilmiyor pedle gezmekten tahriş oldu. Çarşamba günü doktora gidicem. 3 aylık igne vurulduktan sonra oldu 🥺
Canım annemde sürekli hastalanıyordu neredeyse ayda 1 hafta temiz kalıyordu hastaneye gitti 6 cm miyom çıktı o yüzden kanaması varmış sezeryan ile aldılar o miyomu geç olmadan git bence doktora bende emziriyorum ama öyle sürekli hastalanmıyorum ihmal etme en azından smear testi ver.
Blondie demekki iğnede olumsuz 😔😔
Badiss testi verdim temiz çıktı bir sorun yoktu ayda bir gittiğim için kadın benden bıktı artık 😁 yine gidip görüşmem lazım teşekkür ediyorum