Poinella ikinci gebelikte de ayni belirtileri yasiycam saniyorm kizimla karsilastirym ama hic biri ayni degil o yuzdn korkuyrm

Trendyol Hiçbir hamilelik aynı olmaz stres yapmayın Allah’ın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 😊

Ayla_Su sen resmen Allahın vip kuluymuşsun 🤣 ilk oğlumda hayatım zindan olmuştu kusmalar tiksinmeler daha ⅚ ayımda davul gibi şişmiştim doğurana kadar mahvoldum ama ikincide aksine öğrendiğimde 4 aylık olmuştu hep üstüne kanamam vardı ondan anlayamamışız ondada hiç bulantım vs çok az olmuştu

Lagosiyawo ama gerçekten çok rahatdim hiç hamile gibi hiss etmiyordum kendimi 😁ama senin baya zor gecmis🥲

Trendyol hiç belirti yaşamadığım ve gecikmemim farkına varmadığım için hamile olduğumu ben 7 haftalıkken aaa günüm geçmiş diyip öğrendim 😬

Trendyol 4 haftada pek belirti olmaz zaten. Ayrıca dış gebelik geçirdim. Normal gebelik gibi belirtilerim vardı. Ona bağlama yani.

Marbled yok valla kizimi ogrendigimdede 4 haftalikti ve 4 haftalikken deli gbi kusuyodum kasik agrilarmda cok fazlaydi

Trendyol Her gebelik farklı oluyor. Ama tabii ki tedbiri elden bırakma. Beta HCG takibi yaptır.

Bnm oglumda cok bulantılarım vardı. 2. Hamılelıgımde hıc bırsey yoktu her hamılelık aynı olmuyor

Hatta 3. Hamılelugımde sadece adet gcıkmesınden doktora gıtmıstım cnku bebek dusunmuyordum

Trendyol Benim mide bulantiralim 5 ayda vardı ilk zamanlari rahatlıkla geçmişti hatta karnım bile buyuk değildi doğuma gittiğimde 4 5 aylık gibi karnım vardı her şey gönlünüzce olsun 🤗

Trendyol ilk ögrendigimden beri hic bir belirti yaşamadım bnde doğuma kadar ne bi mide bulantım ne bi tiksınmem ne bi asermem olmadı, halsizlik baş dönmesi falan da yasamadim

Trendyol ben kızımda hicbisey hissetmedim hicbir belirti yoktu karnim cikmasaydi hamile olduğumu unutucaktim yerlesme kanamasida olmadi korkma canm herkesde olca diye bisey yok

Trendyol bu dediklerinixin hic birini bende yasamistim herkesin vucudu ayni değil. Bence bunu düşünüp stres yapmayin 😌