Simsimi Tamam sevgisizlik belki boşanma sebebi olamayacak kadar saçma bir durumdur ama sevgisiz bir ilişkinin getirisi ne olabilir ki iki taraf için? Bir süre sonra iki tarafında tahammülsüzlüğü büyük kavgalara belkide şiddete bile meyledebilir. Çünkü sevmeyen insan gözünün üstünde kaşı var diye kavga bahanesi sunar . Evet bir çocuğunuz olabilir ama ben bu kafa yapısına sahip bir kadının aynı yuva altında sevmediği bir adamla geçinebileceğine inanmıyorum. İleriye dönük konuşmak gerekirse olan yine çocuğa olacak. Lakin boşanmayı isteyen siz olduğunuz için çocuğu babasından ayırma gibi bi durumda büyük ses çıkarırdım ve çocuğumu asla kendimden ayırmazdım yani sizinle kalması bence doğru olmaz. Çünkü eşiniz hem sizin tarafınızdan hemde bebeği tarafından mağdur olmamalı bence. Evlilik gibi ciddi bir yola çıkıyorsak bir çok şeyi göz önünde bulundurup gerekirse büyük fedakarlıklar yapmamız gerekiyor. Bu sevgisizliği tetikleyen bişeyler muhakkak vardır fakat anlatımınıza göre bunun sebebi eşiniz değil. Olabilir çok normal herkes birbirini sevmek zorunda değil ama neden bu sevgisizliğin üzerine bir çocuk yapıldı? Yada neden evlenildi? Birsürü soru işareti ve hepsi de cevapsız. Adama çok üzüldüm, şu platformda çoğu kadının ihtiyacı olan ilgiyi, aldatmayan sadık erkeği bulmuşsunuzda bunuyormuşsunuz gibi olmuş.