Kızlar sabahtan beri sancım var. Regl sancısı gibi ama reglime 10 gün var daha. Birde afedersiniz ama kokulu akıntım var bunun için doktora gittim krem ve fitil verdi kullandım, fayda etmedi. Acaba spiral kaymış ondan mı ağrı oluyor yoksa bu akıntıdan dolayı mı? 🥲
Spirali kayması yaşayanlar 🥲
Doktora gitmek gerektiğini biliyorum ama bu gün gidemem 🤭
__MeLek__ teşekkür ederim 🙂
Kuzulkurt ağır bişey kaldırdınız mı, belirtiler spiral kayması belirtisi olduğu gibi birde enfeksiyon belirtisine benziyor
Deleted15 bu gün kaldırmadım ama 2 gün önce temizlik yaptım her zaman yaptığım şeylerdi koltuğu çekme gibi basit şeyler (bana göre basit 🥲) enfeksiyon dert değil onun için bir iki güne zaten doktora gidicem ama daha çok spiral kayması belirtisiyse şimdi giderim hastaneye 🤦♀️
Doğum yaptığımda bi kadının spirali kaymıştı kan kaybından ölümle burun buruna gelmişti, beni çok korkutuyor 🤭
Lavinia_ randevu bulabilirsem gidicem inşallah bulamazsamda acile giderim. Çünkü gittikçe daha çok şiddetleniyor sancı 🙄🤦♀️
Lavinia_ teşekkür ederim kuzum ☺️ Eşim uyuyor diye rahatsız etmek istemedim onu ama daha kötü olursam gidicem 🤦♀️
Lavinia_ veririm canım 🥰
Kuzulkurt Geçmiş olsun beybii 😣
Deleted_1 çok teşekkür ederim 🥰 peki sürekli uykun geliyor muydu? Bu da ondan mı kaynaklı acaba 🤭
Deleted16 sağol kuzum 🥲🥰
Kuzulkurt kız teyze oluyo olabilirmiyiz uyku hali filan😂😂😂
Deleted_1 normalde olmuyordu tam bunların üstüne olmaya başladı 🤦♀️