Ehliyetimi 2 ay önce aldım, sadece bir kere tek başıma çıktım trafiğe,önceleri eşim yanımdayken sürüyordum,yarın ikinci olacak ama yarın otobanda süreceğim, korkuyorum sanki kalbim çıkacak gibi oluyorum tek başıma trafiğe cikacagim için,Kaza yapmaktan birine çarpmaktan çok korkuyorum.Sizler nasıl aştinız bu durumu sürekli böyle korkacam mi ben
Cesarete ihtiyacım var
Prenssannesi ehliyet için darısı başıma inşallah Allah kolaylık versin bu arada tebrik ederim seni 🤲😊
Prenssannesi otoban araç kullanabicgn en rahat yer bacım 😂 sol şeritten git hiç brseu olmaz merk etme
Prenssannesi sen sağ şeritten git üstteki arkadaşın dediğine bakma sağ şeridin yavaş ve tecrübesiz olanların kullanması öneriliyor sol şeritteyken sürekli baskı altında hissedersin ülkemizde o kadar ahmak var kii
- Düzenlendi
Prenssannesi sinyal vermeyi unutmadan cok keskin geçişler yapma yeter birde en sevdigin sarkilari dinleye dinleye git ac sesini sarki soyle rahat hisset kendini,o trafikte gordugun herkesle kendini es tut kimse senden usta degil senin gibi bir cok kisi belkide ilk kez cikiyor oyle dusun
Prenssannesi sol seriti bence kullanma yavas gittikce arkadaki tampon tampona gidiyor seni sıkıstiriyor saga gitmen icin cok ustune giderler
Prenssannesi sağ şeritten kontrollü bi şekilde git sinyal vermeyi unutma balans ayarını kaybetme yani direksyonu sıkı sıkı tutma kontrol edemezsin bide otobanda büyük vasıtalar var onların kör noktalarını bilmiyodan hanaşma artı çok yavaş gidemezsin zaten velli bi hız limiti var otobanda ona dikkat et acemiyim çatpmıyım dersin çokk yavaş gidersin arkadan hızla gelen girer arkadan sana tavsiyem kendine güvenmiyosan tek çıkma ne kendine zarar ver nede başkasının vebaline gir alışana kadar briri olsun yanıda
seksirella amin teşekkür ederim :)