Ya artık bu düşünceler beni bitirecek. Beynim yoruluyor. Kendime neden bunu yapıyorum kafayı yiyeceğim. Her gece başımı yastığa koyduğum da binbir korku geçiyor aklımdan, ya aileme birsey olursa, telefon gelirse, ölüm haberini alırsam diye düşünmekten kendimi mahvettim artık. Az once banyoda makyajımı temizlerken aklimdwn binbir senaryo geçti gözümden yaşlar akıyor istemsizce. annemlerden Uzakta yaşıyorum muhtemelen o tetikledi bunu nasıl Aşıcam bilmiyorum. Psikolok randevusu alicam yarın. Umarım iyi gelir.
Ölüm
mamacita mutlaka bir psikoloğa görünmelisin bence. Şizofrenin bir türü ola bilir..
mamacita Allah göstermesin öyle düşünme. Bende ailemden uzağım yaklaşık aramda 13 - 14 saat var. Her gece Rabbimden sağlıkları, huzurları için dua ederim. İçini sıkıntı basıyorsa bir abdest al kılabilirsen 2 rekat namaz kıl. Herşey Allah’tan bilirsin. İyi düşün, iyi olsun herşey. Kötüyü düşünerek çağırma kötüyü. Bol bol kendine, ailene, yuvana dua et. İnşallah aşabilirsin 🙏🏻
Balakishieffa oha ne yaptın😂 şizofren değilim çok şükür, sadece bazı olan durumlardan dolayı vicdan yapıyorum. Ve bunları sanırım bu şekilde bastırıyorum. Ayrica zaten üzgün olan bir insana şizofren demek pek hoş değil açıkçası 🙂
mamacita Kesinlikle.. Vesvese de olabilir. Bu tür şeyler aklına geldiğinde direk besmele çek duanı et. İçini ferah tut ve iyi düşün. Doktora gittiğinde ilaç verecek oda beynini uyuşturup seni sadece uyumakla kalacak. Bence benim düşüncem herşey sende bitiyor. Hiç gitme şimdilik. İyice otur kendini düşün. Kendini ölç, tart herşey daha iyi olur inşallah 🙏🏻🌹
mamacita ahh bende ailemden uzakta yaşıyorum ve bunu sürekli yaşıyorum. Temizlik yaparken özellikle bu düşünceler beni deli ediyor. Ya telefon çalarsa aileme bir şey konuşsa ve duymazsam diye telefonu bir saniye yanımdan ayırmıyorum, ya aileme bir şey olursa ve bunu bana söylemezlerse ben ne yaparım gibi gibi.. Bende bununla ilgili post açmayı düşünmüştüm 😢
Balakishieffa ne alaka bilemedim yani 🙄 her insanın korkusu budur çünkü kendimiz ölmezsek önce eğer bir görecegiz sonsuza kadar var değiliz yani ailesini kaybetmek bişey olması insanın aklına geliyor zaman zaman her gece yatınca şükrediyorum ailemin eşimin çocuğumun varlığına ailesinden uzakta olduğu içindir
mamacita ulan ne alaka ne alakağğğ 😂😂😂
Ailemiz uzakta diye böyle bundan eminim ama bu düşüncelerden maalesef kurtulamıyorum 🥲
mamacita Amin kuzum inşallah 🙏🥰
mamacita bu hissi iyi bilirim. Mutlaka terapi almalısın çok iyi gelecek emin olabilirsin 🙏🏻
mamacita Başka şeyler düşünmeye çalışıyorum genelde ama yine oraya gidiyor kafa. Kulaklık takıp temizlik yapıyorum artık, öyle enerjik şarkılar dinliyorum iyi geliyor 🥲 senin aklına uyumadan önce geliyorsa kitap oku kafan dağılır, telefona kitap için uygulama indir eğer kitabı alıp okuyamıyorum diyorsan gözün yoruluyor uyuya kalıyorsun sana iyi gelir belki 🙂
mamacita bndede aynı sıkıntılar var yatarken veya işteyken o an kımseyle konusmuyorum bırden ogluma kotu seyler olursa yada esımı su bu olursa dye neler gecıyor ıstemsızce oluyor