mamacita öncesinde ailevi sorunlarımız olmuştu ama 1 yıla takın olacak çok iyiydik . son iki ayda yaşadığımız yeni bir sorun yok ama benle hep bir kavga halinde ve günlerce bana dokunmadan uyuyabiliyor artık oysa en fazla bir kaç gün sonra uyku halinde sarılırdı ama şimdi çok Başka gündüz iyi gece yatakta bişey oluyor adama yşne nefret sevgisizlik başlıyor sanki
Yatağa girince tekrar küslük başlıyor gibi
mamacita katiliyorum bende.. mutlaka esinizle guzel bir sekilde konusmaya calisin.. elbet vardir bir sebebi.. belki senin bilmedigin yada senle kaynaklanan bisey.. belki haberin olmadan istem disi birsey olmustur.. belkileri ogrenmenin tek yolu oturup guzelce konusmaniz
Nabersin61 öyle bir durum olsa kavga ederken bile söyler çok , kendi kötü bir söz söyler ben cvp verdiğimde ağZından irin alıyor der bak seninle şöyle böyle sıkıntı var demiyor , hem biraz iyi gibi olduktan sonra neden tekrar garajda küsecek konuma geçer anlamış değilim
Telefonu oldu olası elinden düşmez kredi kartı kampanya şu bu alıştım ama artık telefonunu elime alamıyorum gibi bakınca ne arıyorsun bırak karıştırma diyor bişey aradığımı düşünüyor oysa eskiden çok rahatlıkla bakardım sorun olmazdı yatarken yanı başında bilemiyorum
Mektep aklima guzel seyler gelmiyor boyle detince.. rabbim tez zamanda daha iyi etsin aranizi canim benim
Mektep Görüştüğü birileri olabilir mi acaba 😣
Mektep bende telefonumun kurcalanmasini sevmem. Esimede söylerim bunu, bende iş ile alakalı bir kaç şey var bakacagin birşey varsa bak ver bana diye. Ama tabi ki atarlanmam sinirlenmem. Yarası olan gocunur. Erkeklere karşı biraz katı olmak gerekiyor, atarlanip sinirlenecek laf söyleyecek yüzü vermeseydiniz keşke ona😔
Mektep canım yani yüksek ihtimalle baska biri olabilir telefonu yatarken bile yanında bulundurmasi süpheli karıstırırken rahatsız olması uyuynca falan bak biraz tetikte ol
Mektep siz yanaşıyor musunuz, sexi giyinip yanaşın sizde küs kalmayın belki bir sıkıntısı olabilir, elinizden geleni yaptıktan sonra hâlâ aynı tavrı sergiliyorsa bu işin içinde bir iş var demektir, araştırmaya geçin bu defa
Gizemlianne7 arkadaşlarımla geyik yapıyoruz bakma bişey arıyorsun falan bakınca kötü bişey yapıyorum algısı var aldatma iması yapıyormuşum gibi çok hırçınlaşıyor oysa bi yıl evvel serbestçe alır bakardım şimdi gizli fırsat bekliyorum gibi
Mektep ne söylerse söylesin sen yinede sexi olan bi taraflarını aç ve evde onun yüzüne bakmadan dolan, fotoğraf çek sık sık çekerkende off ne kadar güzelim yaaa felan de, kitap oku, birileriyle konuşup kahkaha at, neler kaçırdığını anlayip çatlasın