29 olcam insllah 🤣🤣
Hamileler var mı
18+1 deyiz 🤗❤️
6 haftalik
Delihatun 30 bn de
Yarendeniz 5+6 haftalik😊
Kızlar nasıl hamile kaldınız anlatın özel olarak birsey yaptınızmı birde size sorum olcak bu ay 15 gün erken ader oldum ilk defa bi arkadasım da bunu yasamıs ve hamile kalmıs ardından hemen sizinde aranızdan boyle olan varmı
Negamruz planli gebelik değildi eylülde 2 gün geciktim ve çok ağrili bir regl geçirdim ekimde 4 gün gecikince test yaptim pozitif
İlk bn istemiyordum snra istedim 🤣🤣her ilişkiden snra 10/15 dk ayaklryukarda tuttum ama baya baya popomda klkiyrdu sadce ayaklr klkip popo degmiyordu yere kocam feln çok tuttihavada şükür hamile kldim dedm düşük yaptım
Dha snra bı kere adet oldum ertesi ay adet bklerknbi baktım ki 5 haftalık hmismiism 🤣🤣yani hmn ayağa kalkma aklri yukrda tut yarım saat sonra duş al ve ayağını sıcak tut bide bol dua fakat lafta takarsan piskljik olarak etkiliyor olmamasını Allah'a bırak hyrli zmn ne zmnsa o zmn dile bir an önce hamile klirsn insllah 🤣❤️hmile duası kbul olur derler dua ediyrm bol bol
10+1 haftalik cok wukur 4yil sonunda 🤲
Bende test yaptım hamileyim ama doktora henüz gitmedik inşallah gidince öğrenicem kaç haftalık 🥰
@Semanur21 merhaba. Bir sorum olucaktı lütfen biliyorsanız cevaplarmısınız?
Reglime 3 gün var daha. Test yaptım negatıf çıktı. Test ama gecikmenin ilk günü yapmak içindi acele ettim. Hala hamilelik ihtimali varmıdır? 😔
Bende 18+4
Sonia merhaba canım evet arkadaşın dediği gibi olabilir ama eğer beklemek istemiyosan kan tasti yapabilirsin kan testinde net cevap alabilsin inşallah istediğin gibi sonuç alırsın canım