Melsa Kızlarrr bu ay denememiz tutmadı nisan da inşallah tutar bir hamilelik olur 🤷🏻♀️ Benim gibi olanlar var mıı 🙏🏻
Kbr18 Melsa bende istiyorum ama hala adet olmadım dün den beri kasık agrısı çekiyorum ani den giriyor agrı ani den geri gidiyor gögüslerime dokunamıyorum cok agrı oluyor 😒
Melsa Deleted_1 Nabersin61 ay inşallah canlarım ya bu nisan ayı ugurlu gelir 🙏🏻 cok kafaya takmakta iyi değil ne kadar cok takıntı ediyosun olmuyo ya😒
Ariel Melsa bizde bu ay istiyoruz inşallah bakalım☺️ 16 gün var adetime. Uygulamaya göre yumurtlama günlerim ama ne zaman yumurtluyorum neye göre anlayacağım hiç bilmiyorum 🙈 değişkenlik gösterebiliyormuş yumurtlama kesin 14.günde diye bir şey yokmuş
Melsa Ariel hayırlısı canımm vallah bende anlamıyorum tam olarak yumurtlama günlerini uygulamaya göre deniyoruz ama nasip 🤷🏻♀️🙏🏻♥️
Bilgeanne Melsa ben ve çok hevesliyim Mart’ta çok inandjm ama olmadı bu ay olsun artık . Tavsiye var mı neler yapıyorsunuz acaba
Melsa Bilgeanne bende cok inanmıştım mart’ta ama olmadı benimde canım bende bu ay bekliyorum inşallah 🥺♥️ Cok bilgi sahibi degilim bu konuda canım tavsiye vermek icin ama cinsel ilişkiden sonra kalkmıyorum belime yastık koyup yatıyorum bi süre
Cansu37 Bende beklıyorum bu ay adetime son 2 gun akıntım cogalmıstı 10 gundur ve ara ara kasıklarım agrıyo insallah tutmustur ya
Ariel Melsa bizim yumurtlamaya denk gelir diye düşünüyorum. 2 güne bir kesin oluyor çünkü yani gebelik planlamasak bile süreç o şekilde. İnşallah hayırlısıyla kısmet olur hepimize ☺️❤️