Melsa Deleted_1 Nabersin61 ay inşallah canlarım ya bu nisan ayı ugurlu gelir 🙏🏻 cok kafaya takmakta iyi değil ne kadar cok takıntı ediyosun olmuyo ya😒
Kbr18 Melsa bende istiyorum ama hala adet olmadım dün den beri kasık agrısı çekiyorum ani den giriyor agrı ani den geri gidiyor gögüslerime dokunamıyorum cok agrı oluyor 😒
Ariel Melsa bizde bu ay istiyoruz inşallah bakalım☺️ 16 gün var adetime. Uygulamaya göre yumurtlama günlerim ama ne zaman yumurtluyorum neye göre anlayacağım hiç bilmiyorum 🙈 değişkenlik gösterebiliyormuş yumurtlama kesin 14.günde diye bir şey yokmuş
Melsa Ariel hayırlısı canımm vallah bende anlamıyorum tam olarak yumurtlama günlerini uygulamaya göre deniyoruz ama nasip 🤷🏻♀️🙏🏻♥️
Bilgeanne Melsa ben ve çok hevesliyim Mart’ta çok inandjm ama olmadı bu ay olsun artık . Tavsiye var mı neler yapıyorsunuz acaba
Melsa Bilgeanne bende cok inanmıştım mart’ta ama olmadı benimde canım bende bu ay bekliyorum inşallah 🥺♥️ Cok bilgi sahibi degilim bu konuda canım tavsiye vermek icin ama cinsel ilişkiden sonra kalkmıyorum belime yastık koyup yatıyorum bi süre
Cansu37 Bende beklıyorum bu ay adetime son 2 gun akıntım cogalmıstı 10 gundur ve ara ara kasıklarım agrıyo insallah tutmustur ya
Ariel Melsa bizim yumurtlamaya denk gelir diye düşünüyorum. 2 güne bir kesin oluyor çünkü yani gebelik planlamasak bile süreç o şekilde. İnşallah hayırlısıyla kısmet olur hepimize ☺️❤️
Bilgeanne Melsa ben de öyle yapıyorum ama afedersiniz sanki boşaldığı her şey geri dışarı akıyor gibi oluyor anlamıyorum sebebi ne ben de çok bilmiyorum bu işleri olursa ilk gebelik olacak. Yastıktan mı kaynaklı bilmiyorum bu geri akış normal mi
Ariel Melsa her gün önerilmiyor canım sperm kalitesi için. Genelde 2 gün, olmazsa 3 güne bir yapılması öneriliyor