2bebeliaanne bir tane seks oyuncağı edinin eşin onunla biraz kıvama getirsin sende o sırada eşini yalamaya devam et daha sonra zaten oda sende azmis olursunuz ilişkide farklı pozisyonlar deneyin ve ilişki de yok yalamam yok öyle yapma demeyi kenara kaldırıp o ana odaklanın gerisi gelir

2bebeliaanne seks oyuncağı alamazsan da Okey kayganlastirici jellerin kutusu artık penise benziyor onunla deneyin önce al bir gün tekken kendin dene daha sonra eşine sokmasini şöyle bu şekilde kendini tanı önce

seksirella yalayamam ama cidden ya başka bı yolu yokmudur midem almiyo öğürüyorum🤮 bide seks oyuncağındaki amaç ne şey dururken ondan farklı mı hiç bilmiyorum 😄

2bebeliaanne kendini tanı önce seks oyuncağıyla yalamakla başla bence kremsantiler var sıkılan cinsten ilk o şekilde başlarsan iyi olur ben mesela spermi bile yuttugumdan seni yormadan biseyler yapman icin öneri sunuyorum ilişkiye heyecan kat ogururum yapamam deme bütün erkekler yalanmaya bayılır kendini kaybeder

Rudemim yapamamissindir ondandır yalamak var yalamak var 😂 şöyle düşün kocanın oje sürmesi ve manikurcunun oje sürmesi ? Aradaki farkı düşün öyle bişey

Rudemim önce dişlerini geriye çek dudakları ve dili ön plana çıkar

2bebeliaanne internetten bak canım bazı marketlerde var ama çevrende var mı araştır önce bulamazsan nette var ordan sipariş ver

Cicibebee hep kendini düşünen düşüncesiz erkekler yüzünden ve aile yapılarından dolayı bizim türk kadınlarımız sekste utangaçlık vs çekiyor Rusları çok beğenir erkekler neden sekste herşeyi aşmış ve erkeği mutlu etmesini ilişkide sinir olmaması gerektiğini bilip yaşıyorlar bizim türk kadınları bı tanga giyip ışıkta kocasına gostermeye çekiniyor bu örf adetler yüzünden çoğu kadının mutsuz bir evliliği var