seksirella adam yanımda değil maalesef ☹️ ama gelince ilk senden tavsiye alacam söz😅
Sex aşığınız geri geldi 😊
seksirella peki cocugunuz varmı hani dogum yapınca kadınlr isteksiz olur ya sana işledi mi hic degilsede bu azgınlıgını neye borclusun bekarkende böyle miydin 🤣🤣
Lagosiyawo aynen öyle iyikide öyle 🤍
erkeğim diye gelenlerin gozleri böyle suanda🤩😂
seksirella foruma can gelsin biraz , kaynana , koca derdi okumaktan bıktım artık 😬
seksirella bende çok severdim ama 10 gündür pilim bitik😂 adamın üstüne atlardım normalde şimdi tık yok😂🤦
Akrep olsun akıl akıldan üstündür 😂
Lagosiyawo aynı benimki çocuk olunca salmayanlardaniz bizde ve bizim gibi temas aşığı çiftlere hayranım 😊😍
__MeLek__ ben bu işin kitabını yazdım dostum 😂
Capkinkedi veririz haber et yeter 😂
Ozge49595 hep boyleydim 1.5 yaşında oğlum var şimdi lincleyenler olur biliyorum ama sezeryan doğum yaptım karnimda sonda vardı iç kanama olmasın diye 5 gün geçti sezeryandan evdeyken öpüşürken kanamam ilk iki gün oldu sonra bitti öpüşürken iş oraya geldi resmen ayakta domalarak ilişkiye girdik aşırı yavaş ve ben dikişlerimi değil de yeni doğurdum içime boşaldı hamile kalırım diye korkuyordum düşün 😂 sprial taktırıp kafam rahat o saatten sonra girdik 😂 anliycagin doğumdan sonra 5. Gün karnım kesik dikişli ve biz yavaş yavaş ilişkiye girdik istiyerek değil o anki istek uğraş anlam veremedim iş nasıl oraya geldi diye 🙈🙈
Rouge 😂😂😂😂
Berrak bırakın kaynanalari varipta hayatınıza mutluluk mu katıyor seks varsa mutluluk huzur herşey ordadır 😂
mamacita bence nolursa olsun yanas sen pasif kal o halleder işini salma bu kadar kendini 😋
[silindi]
seksirella manisanin neresindensin cnm sen
seksirella öğrencimiz cok sey var sen anlat dinleyek 😂😂
seksirella kuzu 10 gündür aşırı isteğim yok ama adamida boş birakmiyorum yani😂 bakalım düzelcez inşallah ve😂
[silindi] söylemem 😂🙈 Manisalı olduğumu nerden bulduuuuuun yeminle ajanmisiniz yoksaaaaaa