alonedark haklısın ve bu bence çok önemli bir detay çünkü erkek kadar kadının doyum ve tatmini önemli 😊👍 şayet güzel geçen gece seks konusunda sabaha mutlu daha aşık güler yüzlü bir kadın demek 🥰

ZRaporu caniiiim hemen sende çaresizliğe kapılma 😛 oral seks yap mesela 😂😘💦 bence sutyenle yalamaya başlarsan goguslerinle oynarken malum herkes ben değil spremi yutamiycagini düşünerek söylüyorum goguslerine boşalmasına izin ver 😊 bence ilk adımı böyle at regl bitesiye eminim ki seninki bu hareketinden heyecanlanıp napicagini bekler dört gözle

acilin formun haydar dumeni geldi 😂😂😂😂

Akrep kesinlikle 🤣🤣 adamda kalça hastalığı var sanırsam ırkından gelen bişey ya mutfakta eğilmem gerekse ordaysa yan dönüp alıyorum bazen yeter da bende insanım 😅

Akrep ruhumuz seksi tatlım buda hayatın ve evliliğin tuzu biberi eminimki monoton ve hararetsiz bi evliliğim olsaydı doğam gereği asla yapamazdım

seksirella peki cocugunuz varmı hani dogum yapınca kadınlr isteksiz olur ya sana işledi mi hic degilsede bu azgınlıgını neye borclusun bekarkende böyle miydin 🤣🤣