Ya adetim gecikti şuan 1 gün oldu ama gebelik istemiyorum acaba Hamilemiyim? Başka ne gibi belirtileri olur gebeliğin yardımcı olursanız sevinirim.

powerofwoman belki hissetmedin ama meni zevk suyuyla kaçmış olabilir prezervatif kullanın veya sprial taktir

powerofwoman o daha tehlike canım sen üstte olup istediğin kadar al içine dibine kadar ama sürekli zipladigin için yumurtaliga gidişi biraz zor ama adam almış alta seni direk yumurtalıklara zevk suyu akmistir varsa ama daha bu kadar erken zamanda döllenme olmaz bugün siz ilişkiye girin ama daha çok üstte olup zıpla adetin bı iki güne gelir uygula bu taktiği streste yapma streste etkiler içine almanın zevkine odaklan strese değil 👍

seksirella teşekkür ederim yardımın için, merak ettiğim sadece 1 gün gecikmem oldu ve geçen ay 5 gün erken adet oldum yani 19 şubat. Acaba diyorum bu ay o yüzden gecikmiş ola bilir mi? Yani ocak ayında olduğum tarihte olmam mümkünmü? Bide tabii gebeliğin diğer belirtileri nedir bilmiyorum boşuna mı panik yapıyorum anlamadım

powerofwoman boşuna değil sonuçta hamile kalmak istediğimizde biraz nazik davranıp sert ilişkiden kaciniyoruz ki yerlessin diye istenmeyen durumlarda da sert gir iliskiye ki tutunucak dalı olmasin anlatmak istediğim tamamen bu 😊