Selam kızçeler telefonumu değiştirdim ondan diğer hesabım gitti şimdi size bişe sorcam benim adetim 18 gün geçti sonra erken gebelik testi aldım bu sabah yaptım tek çizgi çıktı hamile değilim yani ama anlamış değilim test mi bozuktu acaba her ay düzenli olurdum ben ama bu ay tık yok teste tek çizgi oldu🤔

jsjejej çevremdeki çoğı kadın bu ay gecikti ya mevsimlerden sanırım bende 16 gün geciktim daha yeni oldu. Korunduğmz için her ihtimale karşı standart kaset test yaptm ben negatif çıkmıştı. Korunuyor musunuz ona göre kan testi vermek daha mantıklı

Yorumcuanneniz, başlığı Regl gecikmesi olarak değiştirdi.

jsjejej erken gebelik testleri günün gelmeden yapılması gereken testler, regl geçtikten sonra doğru sonuç vermeyebiliyor.

deleted77 internetten baktım ben canım adet günü 7 gün geçerse yapılması doğru sonuç verir yazıyor bide zaten ben gebeliğimi adet günüm 25 gün geçti silik çizgi çıktı ve hamile oldum ama 🤔

deleted77 şey canım eczanedeki erken gebelik testi idrarın içinde 10 saniye tutuyorum testi sonra 5 dk bekliyorum işte o