Kızlar YouTube de birgebeningünlügü regl söktürme masajina denk geldim. Dünden beri yapıyorum ama işe yaramadı henüz. Bunu yapıp regl sökülen var mı?

bbg o sayfada çok memnuniyet var yumurtlama masajı olsun ovulasyon testi ben denemedim ama yorumlar güzel yönde

• bbg bunu yanıtladı.

Eskobar Evet yorumların tamami olumlu, sökülen çok fazla olmuş. Ama bende anormallik ne onu anlamadım. Maydonoz suyu, aspirin, civanpercemi herşeyi yapıyorum

bbg herkesin bünyesi aynı değil kuzu sen yinede herşeyi karıştırma doktor adet söktürücü hap veriyor düzene koyar inşallah

• bbg bunu yanıtladı.

Eskobar İnşallah ya bekliyorum bakim. 1 hafta oldu Ella almıştım. Belkide ondandır ama ister istemez stres yapiyorum olmayınca da. Çok teşekkür ederim🤍

bbg kerevizi rendeleyip yoğurtla beraber ye. Bende çok işe yarıyordu. Öncekilere kıyasla artan sancında olabilir.

• bbg bunu yanıtladı.

Deleted16 ay teşekkür ederim. Yarın ilk isim kereviz almak olacak. Evde söktürecek ne varsa içip yedim.

bbg benim düğünüme 20 gün kalmıştı tam balayında olmayayım diye hem hipiskus çayı hem de bu masajı yapmıştım 2-3 gün içerisinde sökülmüştü 🌸 işe yarıyo