alonedark Melmomss ben yapıyorum ama o yapmıyor mıdesı bulanıyordur galıba bılmıyorum zaten teklıf etmedım Oda yapmadı hıç
Melmomss alonedark olabilir herkes yapamayabilir anlayışla karşılamak gerek bende teklif ederim istemezse diretmem tabiki 😶
kardelenn iyi geceler hanimlar bende merak ediyorum bu konuyu esim yapar bendende ister ama ben yapamam icim bulanir bunun bi yontemi varmi nasil yapiyosunuz ya istesemde yapamiyorum esimi cok seviyorum ama bu konuda kendimi asamadim bi turlu
Melmomss kardelenn bende ilk eşimle yaşadım bu tarz şeyleri başlarda gerçekten hiç istemeyerek yapıyordum bunun sebebinin temizlik olduğunu anladım güzel bir temizlik yapılıp duş alındığında gerçekten istekle yapıyorsun bu seni rahatsız etmiş olabilir mi? diğer türlü asla midem almıyor psikolojik olarakta kötü hissettiriyor
postmodernmom kardelenn prezervatif takılıyken yapabilirsin kuzum emin ol eşini bulutların üstünde görünce sende ayrı bi mutlu oluyorsun
Melmomss __MeLek__ engel var annemler bizde sonra kayınpederim geliyor bize 1-1.5 ay rahat yok içim yanar içim kanarda isyyyyyaaaaan….
Melmomss Ozge49595 daha Romantik şevhetli olur diye düşünmüştüm tüm romantizmi kafamda canlanan görüntüyü öldürdün ne diyeyim 😂
kardelenn Melmomss valla bilmiyorum benimkide psikolojik heralde ne kadar temiz olsada icim almiyo ama yapabilsem cok mutlu olacak 😊
Melmomss kardelenn şeyde olabilir direk hemen oral yapıyorsan eğer o da isteksizlik yaratabilir ön sevişmeyi uzun tutup seni biraz heyecanlandırıp zevkin doruklarına çıkardıktan sonra ne olduğunu anlamadan sen aşağıya inip yapıyorsun zaten bu da bir sorun olabilir 😂
Sexy_lady Melmomss valla ben yapınca kendi istedi ters Bi leikle o bana bende ona yaptım offffff diyorum sanaaaa yaşaman lazım çok güzeldi 😂😂😂😂😍
Melmomss seksirella hiç dikkat etmedim eline bir dondurma verip performansına göre mi değerlendireyim ne dersin 😂
Sexy_lady Melmomss ahahaha düşün anlatmam ile sana bile yaşatmış sayıldıysam benim o anki halimi abowwwww aynı anda yapınca daha iyi bide ellerini çok iyi kullanıyordu 😂😂😍😍