2bebeliaanne kendiniz yapmıyorsunuz ne hoş size göre. Ama insanlara saygı duymak için anne babanın yetiştirmesi değilde insanın kendini geliştirmesi gerekiyor. Kendimi geliştirmek içinde anne babaya gerek duymadım☺️ Kendi hakları olan özgür bir KADININ gece gezmesine dil uzatacak derecede saygısızsanız buda anne babanızın kusuru değildir elbette ellerinden öperim. Sizin inancınızdaki “kadın yapamaz” algılarınızın içine cinsellikte dahildir o halde burada cinselliğinizi anlatıp kadınlık algınızı bozmayın bence ☺️
Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben
2bebeliaanne ayy pardon ya bilsem girdiğin postlara hiç yazmazdım yeter ki beni görüp sinirlenme 🥲 neden sinirlerini zıplatıyorum açıklasana? Yaran mı var 😉
__MeLek__ hiç öyle bisey düşünerek yorum yapmadım senin aklın fesat istediğim posta yorum yaparım bı sınırlamami var hayret bişey ya
__MeLek__ İnan bilsem görünmezdim ona ya yeter ki sinirlenmesin 😂
Kuzulkurt yarası olan sizlersiniz hemen bı savunmaya geçmeler falan çok bilmisik taslamalar bana yorum yapma rica edicem
2bebeliaanne Valla baktığında kasıtlı yapmış gibi duruyorsun da yinede sen bilirsin 😂😂
- Düzenlendi
Akrep ben başka adamlarla yapmıyorum namusumla yapıyorum ne yapiyosam neden yakismasin gece gezerek rakı içerek kendini geliştirdiğini saniyosan yanılıyorsun
2bebeliaanne ne yaramız olabilir? Değişik değişik konuşuyorsun, yok erkekler yapar yok kadın kadınlığını bilsinler falan. Sen git yine edep dağıt millete. Aa pardon yapamazsın çünkü o kervana sende dahil oldun ve geriye tek şey kaldı o da erkek hakkı savunmak veya b.k atmak. Sana yazsamda İnan anladığından şüpheliyim, o yüzden kırmızı çizgilerime değinmediğin sürece sana yazmıcam. Değinirsende tavrım aynı olacak emin olabilirsin..
hayatcokgzl bence sen herkesden önce sen kendini sev kilo bu alınır verilir sen rahatsizsan ver kiloları sende giyin süslen Canik benim çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
__MeLek__ Melek isine bakar mısın canm gece gece eğlencemi çıktı sana benden
2bebeliaanne okuduğunu anlayamama problemi çok zor anlayış gösteriyorum size. Aynı zamanda saygı da duyuyorum nede olsa sizin hayatınızın olumsuzluğunu ben çekmeyeceğim 😌
2bebeliaanne Çıkışlar sol üstten 😂
Akrep ama germiş sizi nedense
__MeLek__ kapıyı biliyosun hadi canım hadi 😄
2bebeliaanne Ya 😂😂burda laf sokmaya çalışıp laf yiyen ben değilim 😂valla komiksin ya😂😂
Kuzulkurt benim yetiştirilme tarzim böyle ve bu devirde öyle kadınlara neler oluyo görüyoruz
__MeLek__ laf yemem çokmu umrum da saniyosun
2bebeliaanne Bakın işte yavaş yavaş seviyeniz ortaya çıkıyor :) Gece sokakta gezmek veya barlara gitmek benim yaşantıma göre kendi hayat standartlarıma göre bana da ters. Ama sadece BANA ters. Bir çok arkadaşım var bekar ve günlerini gün ediyorlar hepside anne babasının kuzusu gayette güzel yetiştirilmiş insanlar. Şimdiye kadar onlara aa geceleri dışarıda geziyor bu nasıl kadın gözüyle bakmadım. Aramızdaki fark bu işte siz kadınlara bu gibi algılar yüklediğiniz için olay beni geriyor evet. Bu konularda büyük konuşmamak gerekiyor hepimiz anne adayı olan insanlarız ve çok zor bir çağda çocuk yetiştiriyoruz. Büyük lokma ye ama büyük söz söyleme der büyüklerimiz..