Kendimden nefret etmeye basladm. Güzelde değilim ki kuzenleri taş gibi giyinip gece geziyorlar orda burda rakı keyfi yapıyorlar 😃 bende maymundan hallice Cpcuk bak evde otur. Kocada ilgisiz. Sevmeyen ilgide göstermez tabi haliyle. Kıskancık duygumu nasıl yenebilrmm :(
Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben
hayatcokgzl sence onlarin yaptığı doğru biseymi kadına yakışır hareketler mi ozendigin şeye bak çocuğu bahane etme sende giyin süslen bundan seni alıkoyan ne
hayatcokgzl Bahsettiğin kişileri takip etmeyerek .Kendinle ilgilen biraz o şahıslardan daha güzel ve seksi olursun kendinle barışık ol ,kimsenin hayatı bizi ilgilendirmiyor
hayatcokgzl hala o iğrenç adamla evli olman yetmemiş gibi birde kıskanman..
hayatcokgzl sen kendine deger vermezsen kendini önemsemezsen. Esin niye farkli davransin ki. Resmen kendinle dalga geciyorsun ve bu durumu degistirmek icin bence caba gostermiyorsun
hayatcokgzl İlk önce kendini sevip, saygı göstermelisin ki etrafındaki insanlarda seni sevip, saysın. “Bende güzel değilim ki ” demişsin. Çok yanlış bir cümle bence. Ben hep inanırım çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Kuzenleri öyle olmuş böyle olmuş herkes kendinden sorumludur. Sende kalk saçını boyat, bakımını yap. 83 kiloyum demişsin fazlan olduğunu düşünüyorsan ilk önce sağlığın için kilonu ver. Moralini bozma. Şahsen ben dışarıda onu bunu yapacağıma evimde çocuğumla vakit geçirmeyi tercih ederim. Sen zaten bir kendine bakmaya başladığında eşinde sendeki değişimi farkedecektir eminim🙏🏻iyi düşün.. 🌹
2bebeliaanne kadına yakışan nedir tam olarak hanımefendi?
Akrep canım İnan diğer postta biz konuştuk ama yok olmuyor sal gitsin 🥲
hayatcokgzl hayat önümüze seçtiğimiz resimleri koyar.. Yani evde çocuk bakmak, senin deyiminle -maymundan hallice bir halde evde durmak senin tercihin🙂 şikayetçiysen değiştirmek yine senin elinde. Bakım yap kendine, peeling maske el ayak bakımı saçlarına bak, kilo ver öncelikle hem beden hem ruh sağlığın için. Bakım yapmak bana terapi gibi geliyor🌸 birde kimseyle kendini kıyaslama herkes özel, biriciktir.
Akrep sanırım kadın gibi kadın olmak şey dayak ye otur, psikolojik şiddet gör otur, aldatıl otur, kocan gününü gün etsin ama seni kapattırsın yinede sus ve otur.. 🙄
Akrep gece gezmeleri rakı falan yakışmaz ama siz kenidize yakistiriyosaniz bilemem size göre böyle şeyler normal biz böyle yetiştik siz öyle iyi ki de böyle yetiştirmis annem babam
2bebeliaanne Ya pardon da senin akşam akşam canın mı sıkılıyor Bi öbür post Bi bu post insanlara saldırıyorsun!?
Akrep söyleyeceğin şeylerle ilgilenmiyorum
Akrep bu kullanıcı bana bir yerden tanıdık geliyor ammaaa neyse 🤭
__MeLek__ sananee isteidgim posta girer yorum yaparım sananeee !! Beni gözetleme işine bak
Kuzulkurt ya bacım bana yorum yapma sen allah aşkına ya sinirlerimi ziplatiyosun bı yerden tanıdık gelmis falan filan işine bak
2bebeliaanne Görmemek mümkün mü seni😂mübarek her posta yorum yapmışsın. Gözüme ilişiyorsun demekki 😂 ama bu dikkat çekmek için yaptığın boş bişey bak diyim sana şutlanıırsııın😘hadii bakiiim ✋🏻