Ozge49595 yani ben dizide takip ediyorumda biraz aynayı kendinize de mi cevirseniz siz de belki mükemmel degilsinizdir onunda sizden istediği şeyler vardır öncelikle kendinizi sevin vücudunuzu sevin bebeğimiz hemen hemen aynı yaşımız da yanılmıyorsam aynı yada sizden 1 2 yaş küçüğüm yeni evlisiniz belli ki olmuyor diyip kenara atmayın evliliğinizi düzeltmeye çalışın saygıyı korumaya çalışın sevgiyle yaklaşın belli ki ayrilamiyorsunuzda o zaman düzeltmeye çalışın anladığım kadarıyla kilonuzdan rahatsizsiniz vermeye çalışıyorsunuz kadınları böyle görmek gerçekten çok üzücü 3 senelik evlisinizdir taş patlasın belki önünüzde çok uzun seneler var güçlü olun ozguveniniz olsun bakımlı olun ama bunu kendiniz için yapın aynaya bakmaktan zevk alın biz kadınlar narin varlıklarız tek görevimiz yemek bulaşık çocuk bakmak değil kendimize bakmamız lazım bakım yapmamız lazım kendimizin farkinda olalım karşımızdaki erkek ne kadar kötü olursa olsun ne kadar aşağılayıcı olursa olsun onun bize kullandığı dili kullanamayiz her zaman daha narin olmaliyiz üslup çok önemlidir karşımızdaki ateş iken biz su olalım sizde anlattıklarınizdan yola cikiyorum üslup sorunu var eşinize karşı hiçbir erkeğin erkekliğine laf edilmez yataktaki performansına laf edilmez sen erkek değilsin denmez oturur karşına alırsın biraz şefkatli merhametli olup belini sivazliyarak aşkım bebeğim iliskimizde böyle böyle bir sorun var ne kadar bağırsada ses tpnunuzu koruyun bu tek erkekler için değil ben bunu etrafımdaki herkese yaparım bağırmak belalti vurmak aşırı saçma ben kısaca anlatmaya çalıştım oturun hir defa da ben napiyorsun acaba ne hata yapıyorum yada ilişkiyi düzeltmek için napiyorsun diye sorun bence umarım her şey gönlünce olur bu hayatı sen secmedin ama düzeltmek senin elinde kadının dokunduğu her yerde çiçek açar yeter ki dokunmasını bilelim 💜