Yasak_elma Ozge49595 sordunmu bana neden zıtsın ben senin karınım.Ben senin ihtiyaclarını gidermek zorunsaydam sende benim ihtiyaclarımı gidermek zorundasın demedinmi hiç
Yasak_elma Capkinkedi Aynen öyle ten uyuşmazlığı çok çok önemli.O olmazsa istersen dünyanın enguzel kadını enbbakımlı kadını ol kocanın gözünde sıfır olursun herşekilde
Yasak_elma Nebilimne kız işte nebilim güzel kokulu duş alıp seksi biseyler giyip hoş bi makyaj yapıp kocaya kaş göz falan yapmak😉🤭Yada direk tenhada sıkıştırıp taciz etmek😂😂Gerisini kocalar getirir zaten😋😋
Yasak_elma Sexy_lady kız nerdee bebelerden fantazi yapmaya vakitmi var😏Ötekiler dediğimde duş makyaj seksi gecelik falan işte😜
Sexy_lady Yasak_elma ahahaha kız hiç mi uyumuyorlar ya da kayınvalidene falan koyamıyor musun çarşıda işimiz var de al kocayı getir eve salon koridor farketmez hem 😂😂😂
Capkinkedi Ozge49595 Kız çok gençmişsiniz ya siz. Ne ara böyle oldunuz da sıkıldınız birbirinizden. Kanınızın kaynadığı yaşlar bunlar. Bir daha geri gelmez. İnşallah en yakın zamanda düzelirsiniz🙏