Kızlar kızlar 🤩🤩🤩 Çok şükür aramızdaki sorunları hallettik bugün detaylı şekilde herşeyi apaçık konuştuk ve uzzzzzzuuun zaman sonra tam 20 dk boyunca ilişki yaşadık ve Orgazm ı bende iliğime kadar yaşadım inanın çok güzeldi yaaaaaa hep olsun istiyorum resmen çok şükür yaaaa Ben kendimi uzun zamandır bir kutuya hapsolmuş gibi hissediyordum ama bugün o kutudan çıktım ve kanatlanıp uçtum resmen yaaa çok güzeldi 🤩🤩🤩🤩😍😍😍 bunu da Burda yazman istedim her zaman kötüyü değil bu kez iyi olanı yazdım çok mutluyum 😍😍😍😍😍😂😂😂😂😂😂
Ohhh beee Sonundaaa Olduuuh🤩🤩🤩🤩
Sexy_lady senin adına sevindim canım dilerim hep böyle geçsin ömrünüz😉
2bebeliaanne ayyyy teşekkür ederim inşallah ya inan çok istiyorum böyle olmasını dediğine göre de olucak diyor ya bakalım 😍😍😍🙏
Sexy_lady 20 dakikadan uzun oluyo ama yine olamıyorum bn varmı bı taktiğin 🤭😄
2bebeliaanne valla şöyle söyliyim herşeyden önce kendini hazır hisset kuzum kendimi o ana o duruma hazırla beynini boşalt ve tamamen zevk almayı hedefle sonra hazırlan ama o beğenir mi değil o beğenir zaten sen önce kendimi beğen aynaya bak ve çok seksiyim beeee de 😂😂 daha sonra eşini çağır ben whatsaptan çağırdım fotoğraflar atarak ama onları atarken bile kendimi ne kadar seksi bulduğumu ve mükemmel bir şekilde zevk alacağımı kafama koydum o da dayanamadı geldi ona kalsa her zamanki gibi olacaktı ama hayır izin vermesin bu kez ipleri aldım elime ve ön sevişmeyle başladım sürekli konuştum ama içten böyle işveli sonra ön sevişme başladı ben uzatmadım ama isteseydim uzatırım 5 dk falan sonra direk sus ve uzan dedim oral yapmaya başladım Bi baktım keyfi yerine geldi ve o da istedi sonra Bi baktım ben yoğğğğğğğuuummm 😂😂😂😂😂
Sexy_lady onu sormadım tam olarak hani ne kadar yapsan da orgazm olamazsın ya demekki şanslı kadınlardansin 😉
2bebeliaanne haaa ah valla kuzum büyün hemcinslerim için söylüyorum yaşamak isteyen herkes yaşasın bunu 😍😍🙏🙏
Sexy_lady gözün aydın canım
Sexy_lady hep böyle mutlu olman dileğiyleee 🥰 ne dedin kız ilk konuşmaya başlarken 😂
Cicibebee kahve istedi yaptım sonra oturduk telefonu ver dedim kapattım kendiminkini de aynı çocukları uyuttum ve seninle bişi konuşmam lazım dedim noldu hayır olsun dedi bende 7 senelik evliyiz ve bu sorunu sadece sana anlatarak çözebilirim dedim noldu dedi bende sakın sözümü kesme benim ve beni sade e dinle dedim tamam dedi başladım bütüüüüün memnuniyetsiz hallerimi durumu yanlışları hissettiklerimi yaşamak istediklerimi o da ben bilmiyordum bunları gözüm kör olmuş görememişim sence bunca his yaşarken ben memnun olduğunu düşündüm hep dedi üzüldü biraz ama teselli ettim sonrası malum 😂😂😂😂
Sexy_lady böyle bir konuşma bana da lazım inşallah yaparım 😂 sevindim senin adına erkekler biraz düz mantık galiba bişeyi anlatmadan anlamıyorlar 😂