Kızlar cok yorgunum cok sinirliyim 3 yıldır bıktım artık .eşimle hiç sorunumuz yok anne babası müdahale etmediği sürece evimizde çok mutluyuz 2 yıldır çocuk olasıya kadar hep karıştılar evimize bana eşime ,onlardan gizli mısafir ağırlar olduk duyarlarsa gelirlerdir birde bu kız bizi neden istemiyor derlerdi şaka gibi hep ağladım eşim için yuttum kalktım gittim ,neyse doğum yaptım lohusa sürecimi kayınvalidem kayınbabam berbat etti eşimle öyle kavgalar ettikki annemde şahit oldu annem gel gidelim bu evden ayrıl senin psikolojini bozdu bu insanlar dedi ve benim üzüntüden akciğerim söndü doğumdan sonra .eşim korkusundan ailesiyle kavga etti ve onlar bizim evimize karışmayacaklarına dair söz verdi ve suan 6 ay oldu o olaylar üstüne ben hep mesafeli cok diyaloga girmeden muhabbet ediyorum onlarda dikka t ediyordu.dün bize geldiler kadın bi laf sokuyo eltim pek kıbarmıs kavgaşar değilmiş görcez daha tanışma bu .kayınbabam desen bi ukala eşimle birsey konuşuyorum bana sesleniyor bende tabi cevap vermedim konuşmam bitince döndüm buna beni tenezzül etmeyeni ben tenezzül etmem dedi kalktı gitti bunlar eve gidince bana Allah hayırlı gelin versin gibi bi söz atmış sabah 6 da gördüm mesajı sinirimden uyuyamadım sinirimden Amin Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın yazdım eşime ss aldım attım sabah uyanınca görsün de arasın babasını diye bilerek yaptım bana dedikleri herseyi eşime anlattığımı bilsinler diye (eşim arayıp konuşmuş benim akciğerim sorunlu bu yüzden ona birsey olursa vebalini ödeyemezsiniz demiş )ben napıcam bu adamla eşim gelince bu konuyu konuşayım mı yoksa birsey yokmuş gibi mi davranayım İnan bu insanlar dolayı başka şehre taşınmayı düşündük ayrılmayı düşündük çok kavga ettik ve suan iş arıyorum çalışıp bunların eline bakmamak için

Bence zaten eşin arayıp konuştuğu için akşam konuyu tekrar açma. Ama gerçekten bu aileye burunlarını sokan insanları hiç anlamıyorum cidden . Bizimkiler de öyle farklı sehirdeyiz ama dip dibe gibiyiz . Allah hayırlı gelin versin demiş de kimse boş yere mesafe koymaz hatayı kayınbaban kendinde aramayı bilmediği sürece hep böyle gidecek kocaman insan oluyorlar ama bombos büyüyorlar zihinleri ahlaklari sıfır bazılarının. Her zaman burunlarini sokacaklarsa neden evlendiriyorlar hiç anlamış değilim.

Mtmzl_35 eşin tepkisini koymuş zaten daha fazlasını yapması uygun değil onlardan ne kadar uzak olursanız sizin için en iysi muhabbetinizi kısa tutun hatta size zarar veriyorlarsa konuşmayı bile kesin merhaba merhaba

Snmy kayınbaba birde ağırbaşlı olur demi ne o öyle

Eskobar aynen öyle . Yol göstermeleri gerekirken iyice çıkmaza sokuyorlar

Snmy insan kendi eliyle evladının yuvasını yıkarmı huzur vermezmi ne pislik insanlar var ne anne olmayı nede baba olmayı hadeiyorlar

Eskobar gerçekten bı gün oğlum olursa hiç karismam kendi ailesinde mutlu huzurlu olsun. Bu ne böyle ya zaten kaç yıllık ömrümüz var onu da böyle insanlarla çürütüyoruz

Ayy canım öncelikle geçmiş olsun😞Ne güzel eşin arkandaymiş. Ya bütün kayinvalidemler böyle olmak zorunda mı ? Oğlun benimle evli ben onu seçmişim, evlenmişim. ama yok illaki karisicaklar. Gerçekten Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın Amin

Snmy hatayı kendinde aramıyor malesef çok bencil bilmiyor ki benim yerimde başka gelin olsa bu kadar dahi gelinlik yapmaz yüzüne bakmaz birde kendi hep suçlu evlatlarına Baskı yapmış hep banada yapmak istiyor amacı o bende buna izin vermeyince hep sonu eşimle tartışmalar mutsuzluk

Eskobar en iyisi muhabbet etmemek He hu tamam yoksa bas olmuyor ben istesem görüşmem eşim onuda sundu ama biliyorum eşim mutlu olmaz öyle üzülür içim el vermiyor görüşmemeyi yarın birgün ölür herkes haklı olur

Eskobar smacına ulaşıyordu doğum yaptığımda artık ayrılacaktık ama kopamadık eşimle birde bize siz burda mutlu değilseniz başka şehirde yaşayın yeterki mutlu olun demez mi

Mtmzl_35 sen görüşmek zorunda değilsin sana iyi gelmiyorlarsa görüşme eşinde buna üzüleceğini sanma eşin görüşsün onda birşey yok

ketenprenses sağol kuzum Allah razı olsun .Eşim arkamda olmasa duramam zaten cpk şükür ama aynen insan evladının eşine laf sokunca karışınca ne geçer eline anlamıyorum .Cok zarar veriyorlar farkında değiller

Eskobar zaten bu şekil ömür boyu gitmez ya buna son verecekler en son çare yada o olucak

Mtmzl_35 ama canım eşin bir süre yani da durur bir daha gorusmeyin böyle yapıyorlarsa 😔ne insanlar var

Mtmzl_35 doğumdan sonra eşinle kavga etme yerine kadar bende yaşadım ama sonrasında hep tavrımi koydum bebek bize göre değil biz bebeğe göre hareket etmeliyiz diye ama bence konuyu tekrar açma akşam konusmussunuz sonuçta madem artık anlasamiyorsunuz konuşmayın görüşmeyin bayramda seyranda gidin gelin o bile yeter

Kbss artık zaten çocuktan sonra haftada bir gün gitme kararı aldık gitmiyoruz onlar geliyo bazen ben tamamen mesafemi koyucam ve o halde bu tartışmalar devam ederse görüşmemek en iyisi gibi ve eşim onu arayıp laf söyleyince bana yazdı kızım ben seni seviyorum onu kötü niyetle atmadım sende bir kaynana adayısın diye atmıştım üzmek istemedim seni Sen benim evladımsın falan dedi .Tabi inanmıyorum iui niyetle attığını ama eşimin yazdıklarından dolayı açıklamak zorunda kaldı çünkü eşim eşime birsey olursa bebeği annesiz bırakmanın vebalini nasıl ödüceksin dedi