Kızlar yine ben sabah gebelik için kan testi Verdim ya aradım sağlık ocağını işte gebelik yok dedi değerlerin düşük dedi bişseyler yazacakmış bende neden hasta olmuyorum dedim olmazsan bidaha kan alırız dedi olmazsa kadın doğum ultrasonla baksın dedi ne alaka ki şimdi hamilemiyim değilmiyim anlam veremedim
Sonucum
jsjejej yok diyor işte yemin mi etsin kist falan olursa da adet olmazsın o yüzden bu görün demis
jsjejej Her adet gecikmesi gebelik belirtisi değildir. Bu kistte olabilir , hormondan kaynaklı olabilir , pcos olabilir yani .
Yokdahanelerrr ondan değil canım olmazsan adet gel bidaha kan ver dedi mesela 10 gün sonra falan versem hamile çıkmam dimi
Allah bilir kuzum belki de geç döllenme olmuştur bilemeyiz rabbim gönlüne göre versin insallah
Değerler zamanla yükseliyor çünkü o yüzden öyle demiştir yeni bir hamilelik işe değerler düşük oluyor hafta hafta gün gün yükseliyor hatta beta
jsjejej yok yok rahat ol cikmzsin
Yokdahanelerrr bilmiyorum ki canım baksana bi arkadaş geç döllenme olabilir değerlerin yükselirse dedi bakalım olur muyum olmam mı