bittercikolata bitterdelisi24 beybisiiiii bu neee 🤩🤩😍😍 valla enfes bi solukta okudum ben de inan ki kocamın gelmesini bekliyorum şu an hahahaha😂😂
Okyanusunkalbi bitterdelisi24 offfff 🔥🔥 beklediğime nasıl da değdi ama sindire sindire okudum bu sefer 😈 ne olursun motivasyonunu kaybetme ve aralarını çok açma devamı gelsin hemen 😍
bitterdelisi24 Okyanusunkalbi cok sagol canım tesekkr ederm 🥰🌹 ıntrnttm yoktu :)) ara vermem merak etme ❤️😂
__MeLek__ bitterdelisi24 Sende bu kadar sürükleyici ve akıcı yazma ozaman bacım😂valla soluksuz gidiyor eline, emeğine sağlık 😍❤️
Nayino bitterdelisi24 Sana diyorum anlatımın falan çok iyi maşallah bu konu için değil yalnız bak ne yazsan okunur gider keyifle
bitterdelisi24 alonedark hahah 😂😂😂 perideye uygun olsun diye aslında hem cınsellık var hem aşk hem gözen ;) hepsı bir arada olsun dedım :)
bitterdelisi24 __MeLek__ :) her türlü eleştiriye açığım yorumlarınız benım ıcın onemlı 🥰😉 beğenmene çok sevındım ama ❤️❤️😙
bitterdelisi24 TombulHatun koptum ya .😂😂😂 mınnosuma sahıp cık dedeye sahıp çıkmaktan cocugu unuttun 😂😂😂😂
TombulHatun bitterdelisi24 vallahi tam sinema sahnesinde bir baktm bizimki toprağı avuçlamış yemeden yakaladık Allahtan 😂😂 ama çok iyi gidiyor canım ya eline emeğine sağlılk 😘😘
bitterdelisi24 Lagosiyawo yaa senın beğenmene ayrı sevınıyorum tesekkr ederm 🥰❤️ Bencede özelden yaz😙😂😂
bitterdelisi24 Akrep tamam canım dikkat ederim :) ya :) aslında detay vermiyorum tadında bırakıyorum ama cok mu acık olmus :)