bitterdelisi24 __MeLek__ :) her türlü eleştiriye açığım yorumlarınız benım ıcın onemlı 🥰😉 beğenmene çok sevındım ama ❤️❤️😙
__MeLek__ bitterdelisi24 Eleştirilicek bişey yok, övülmek içinde kelimeler az kalır🙏🏻 Sen yaparsın da beğenmez miyim ❤️
TombulHatun bitterdelisi24 vallahi tam sinema sahnesinde bir baktm bizimki toprağı avuçlamış yemeden yakaladık Allahtan 😂😂 ama çok iyi gidiyor canım ya eline emeğine sağlılk 😘😘
Yaman bitterdelisi24 Ba-yıl-dım nasıl akıcı nasılll 🤤 Tebrik ederim canım 6. Kısmı sabırsızlıkla bekliyorum🤣
1dost bitterdelisi24 Bittercim sanki bu sefer biraz fazla erotik kaçmış aboooovvv kah kah abdest al yazdıktan sonra 🤣🤣🤣 biraz daha adamla ve çevresinde olan gizemli şeylere daha detaylı girebilirsin bence nacizane 😊
bitterdelisi24 1dost işte bazı okuyanlar onu da ıstıyor o yuzden o sekılde yazmam gerekti :) abi hiç roman okumadınız mı ya 😂😂 millet neler yazıyor vay anasını :) iki kelimr yazdım surda :) valla beni kızdırma daha yazmam 😂😂😂😉
1dost bitterdelisi24 Yok apla kuran çarpsın bu tarz okumadım 🤣🤣🤣 aslında demek istediğim bu bölümde fanfinfon daha fazla olmuş olaylar geri planda kalmış yani anlatabildimmi 😁😘
bitterdelisi24 Hahah😂😂 askkm bebegım :) her bölümde olmuyor zaten bu bölüm bi tık uzattım :) diğer bölümde hıc olmaz oyle hani :) havama göre o an aklıma ne gelıyorsa yazıyorum 😂😂